maandag 4 juli 2016

Rails schilderijen ophangen

Rails schilderijen ophangen

STAS is producent en de specialist in schilderij ophangsystemen met jarenlange ervaring! Koop Artiteq ophangrails online met gratis verzending. Acaza, thuis in muurdecoratie. Heeft u een vraag over een van onze producten? Ontdek ons aanbod en bestel online!


Bestel gemakkelijk uw kunst bij Trendykunst om uw woning helemaal eigen te maken! Als u deze ophangrail van Ikea heeft aangeschaft en u wilt zwaardere schilderijen ophangen dan kunt u bij ons losse ophanghaken en twister perlonkoorden bestellen die ook in de rail van Ikea passen. Ophangsystemen bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


Schilderij ophangsystemen. Alle schilderij ophangsystemen die wij verkopen bestaan uit : een strakke nette schilderij rail ,. IKEA - HAGHE Ophangrail voor schilderijen , wit, Je kan groot schilderij of kleine schilderijen ophangen aan de meegeleverde haken. Het koord is gemakkelijk in te korten. Er kunnen meerdere ophangrails aan elkaar worden gekoppel dus de rail is zo lang te maken als je wilt.


Rails schilderijen ophangen

Waarom kiezen voor een schilderij ophangsysteem? Een schilderij ophangsysteem is een mooie oplossing om schilderijen op een veilige, maar ook flexibele manier op te hangen. Het schilderij hangt stevig vast en kan op ieder gewenst moment opgeschoven worden naar een andere plek aan de muur, zonder opnieuw gaten in de muur te maken. Het ophangen van kunst en het inrichten van uw muren kan op verschillende manieren.


Artiteq garandeert een veilige, maar ook flexibele manier om schilderijen en wanddecoraties op te hangen. Wij verkopen ophangsystemen voor montage aan het plafond en aan de wand. Geen enkel probleem met de schilderij ophangsystemen van STAS.


STAS picture hanging systems: voor elke situatie een passend ophangsysteem! De schilderij ophangsystemen zijn gemakkelijk toe te passen bij u thuis in de woonkamer, slaapkamer of keuken. Dit is een rails die je aan de muur of het plafond bevestigd. En hoe werkt een schilderij ophangsysteem? Aan de rails bevestig je een koord of staalkabel en door middel van ophanghaken kun je zo een schilderij ophangen.


Om een schilderij nog mooier in de ruimte uit te laten komen is het ook mogelijk om een ophangsysteem met verlichting te gebruiken. De ruimte wordt er nog sfeervoller door en het mooie schilderij zal nog meer opvallen voor uw gasten. Basis schilderij ophangsysteem schilderijen bij de doe-het-zelf winkels en. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Het mooiste aanbod aan kunstwerken.


Bekijk onze site voor de opties! Gemaakt door échte creatieven. De Artiteq Click Rail all-in-one complete set 4m wit is het meest gebruikte schilderij ophangsysteem om schilderijen aan de wand te hangen. STAS j- rail max : Voor de zware schilderijen.


STAS plaster rail : STAS plaster rail is het enige ophangsysteem dat volledig geïntegreerd kan worden in een nieuw te bouwen c. De Artiteq clickrail compleet wit primer meter is het meest gebruikte schilderijophangsysteem om schilderijen aan de wand te hangen. Deze rail is geschikt om tegen je wand te monteren. De witte primer rail is overschilderbaar in de kleur van je muur, hierdoor wordt de rail bijna onzichtbaar. Je kunt de Artiteq clickrail snel en eenvoudig.


Rails schilderijen ophangen

Met een schilderij ophangsysteem kan je een schilderij ophangen zonder te boren en blijven de wanden mooi gaaf. Er is snel variatie op de wanden aan te brengen als het interieur verandert. Voor 13:00u bestel morgen in huis! Een ophangsysteem bestaat uit een rail , draden en haken.


Het enige wat u aan de wand of het plafond bevestigt, zijn de houders waarop u de rail vastklikt. Een extra lange rail voor al uw foto’s en schilderijen De ophangrail voor schilderijen wordt tot meter uit één stuk geleverd. Nauwelijks zichtbaar Het ophangsysteem wordt strak afgewerkt tegen de wand of het plafond. U ziet hierdoor nauwelijks dat het schilderij ophangt aan een rail.


Rails schilderijen ophangen

Foto’s en schilderijen veilig ophangen met een STAS schilderij ophangsysteem. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw schilderij onverwacht stuk gaat, dit gaat ons STAS schilderij ophangsysteem tegen. De vraag naar een betrouwbare wijze van ophangen neemt elk jaar toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts