donderdag 3 mei 2018

Gordijnrails in plafond

Ontdek ons ruime assortiment! Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99. Bekijk de populairste artikelen. Al verkrijgbaar vanaf €25. Vind gordijn rails het nu op Kensaq.


Gordijnrails in plafond

Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek.


Werk de gordijnrails mooi weg in het stucwerk van het nieuwe plafond. Als je de rail direct aan het plafond wilt bevestigen, moet je tuimelpluggen gebruiken om de steunen te kunnen bevestigen op plaatsen waar geen plafondbalk zit. Gordijnrails – Stucrails: grote keuze bij RoedesOnline - Nu ook voor Wave gordijnen.


Gordijnrails in plafond

Boor gaten in het plafond (diameter als die van het tuimeldeel van de plug). Steek de plug diep in het gat, zodat het verende tuimeldeel in de holle ruimte achter het plafond uitklapt. Kleine en platte gordijnrails vind je bij RoedesOnline. Stucwerk gordijnrails - Online. De stucwerk gordijnrails van Goelst is speciaal ontwikkeld om strak weggewerkt te worden in uw plafond.


De stuckwerkrail is geschikt voor middelzware tot zware gordijnen. De glijders kunnen een gewicht dragen van kg per stuk (min. kg per meter). Je gordijnen gaan vlot open en dicht en met gordijnrails kan je een grote afstand overbruggen. En met ons klusadvies kan je ze perfect zelf ophangen. Haak de gordijnen daarna in de glijders.


Gordijnrails in plafond

De meeste op maat gemaakte gordijnen hebben een haakje in het plooiband wat naar boven en beneden kan glijden. Op deze manier kun je de gordijnen stellen. Dichter op het plafond of juist minder dicht tegen het plafond aan.


Hiertegen kunt u dan de railhouders plaatsen met gewone schroeven. Als u er toch voor kiest om de gordijnrails direct tegen het plafond te plaatsen, moet u gebruik maken van pluggen en wel van de zogenaamde tuimelpluggen. Zo kunt u ook op plaatsen waar geen plafondbalk zit de railhouders goed en stevig bevestigen.


Bepaal de hoeveelheid gordijnstof die je nodig hebt. Neem voor de breedte voor een enkelvoudige plooi 1. Hoe ruimer de stof, hoe mooier de plooi valt. De lengte is afhankelijk van de hoogte van het plafond of de muur, indien je het aan de muur bevestigt.


Ik heb een gipsplafond waaraan gordijnrails heeft gehangen. Ik wilde vanmorgen deze nieuwe rails ophangen, maar de schroeven hebben niet echt overtuigend grip in het gips (oude schroefgaten met pluggen gebruikt). In één vloeiende beweging doe je snel je gordijnen open en dicht. De gordijnrail monteer je aan het plafond en vervolgens bevestig je het gordijn met behulp van haken of ringen aan de rails. Decoline biedt een uitgebreid gamma aan gordijnrails voor elk type raamdecoratie, gaande van lichte transparante gordijnen tot zware gevoerde overgordijnen.


Wij bieden voor elk type ondergron zowel muur- als plafondbevestiging, een product dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en met de fijnste afwerking. Allereerst is het belangrijk te weten hoe het plafond waaraan de gordijnrails komt te hangen is opgebouwd. Beton of gips al dan niet gestuct, of een ouder plafond gestuct op riet of op stucgaas. Al deze veel voorkomende plafonds hebben specifiek montage materiaal nodig om duurzaam en strak gordijnrails op te hangen. Je kamer is af, je gordijnen gekozen.


Nu is het alleen nog een kwestie van ze ophangen! Je hebt dan, afhankelijk van je gekozen gordijn, de keus tussen een gordijnroedes en gordijnrails. Een gordijnroede of gordijnrails kun je aan het plafond , op de muur of in het kozijn ophangen. Of om een prachtige raampartij. Inbouw gordijnrails zijn dan de oplossing.


Deze rails kunnen worden weggewerkt in het plafond en worden zo aan het zicht onttrokken. Raampartijen blijven compleet vrij. Meet met een metalen rolmaat vanaf de vloer tot aan het plafond. Meet op meerdere punten de hoogte op en geef de kleinste maat in het onderstaande invoerveld op. Bepaal het midden van het raamkozijn en markeer (met een winkel- of hoekhaak) het midden op het plafond.


Vanuit dat midden meet je de beugelafstand naar links en naar rechts. Let op de beugelafstand van het raam voor voldoende vrijloop van de gordijnen. Plafondbeugels zijn ook verkrijgbaar voor dubbele gordijnrails. Niet alle ramen hebben altijd een standaard maat.


Bij KARWEI kun je gordijnrails en gordijnroedes op maat laten maken. Heb je bijvoorbeeld een erker of een uitbouw die rond aflopen, dan kunnen wij voor jou gordijnrails maken, voorzien van één of meerdere bochten. Alles voor een aangeklede ruimte.


Gordijnroedes, gordijnaccessoires en gordijnrails voor een gordijnoplossing in iedere ruimte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts