dinsdag 2 april 2019

Esta home behang

Esta home behang

ESTAhome - maak je huis gezellig! Gelukkig weet je wat je mooi vindt. Mode en kleur zijn tenslotte onderdeel van je smaak.


En het is toch ook gewoon hartstikke leuk om te shoppen en zelf je eigen combinaties maken. Naast het zelf ontwerpen van dessins en collecties, maken ze het behang ook zelf in hun fabriek in Enschede. In de webshop van Behangkoopjes. De trendy behangprints nemen je mee op citytrip naar Parijs, dé fashion hoofdstad.


Direct uit voorraad leverbaar. Dat is momenteel de trend als het gaat om planten. Groot, veel en het liefst in elke kamer van je huis. Esta Blush In Blush vind je elegante Japanse motieven die voor een rustgevende sfeer zorgen zoals sierlijke aquarelgeschilderde kersenbloesems, origami-, bamboe- en geometrische kikko-patronen.


Voor de stoere jongenskamer, vrolijke meidenkamer of trendy woonkamer: het maakt niet uit voor welke kamer u nieuw behangpapier nodig hebt. Esta heeft behangpapier dat iedere kamer een nieuwe uitstraling geven. Snelle levering Scherpe prijs Veilig betalen met iDeal. De stoere auto’s en wilde dieren, net weggelopen uit National Parc, geven elke jongenskamer kracht en een onverslaanbare look. Het behangen zelf laten we aan jou over.


Kun je meteen de adviseurs uithoren over hoe zij het zouden aanpakken. Esta Home Jimbo behang , de droom van ieder kind. Elk merk richt zich op een specifieke consument. Ze zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, marketing en distributie van geïntegreerde interieur decoratie concepten.


Esta home behang

Boho Chic een bonte kleurrijke mix van verschillende kleuren en prints. Perfect voor het creëren van een bohemian stijl in je eigen huis. U kunt al van de scherpste prijs profiteren!


Stadsplattegronden van Amsterdam en New York worden afgewisseld met spijkerstof (Denim), het vrijheidsbeeld en een houten – en betonnen look. XL Behang heeft al ruim jaar ervaring in wandbekleding. Kijk snel voor het aanbod. Bij Stahlecker heeft u kwaliteit behang voor een goede prijs.


Ziet u ergens anders hetzelfde behang. Op zoek naar Esta home hartjes behang ? Je mag je behangrollen ook bij ons in de winkel komen halen. De collectie behang van Esta home is zeer uitgebreid. En extra fijn: er is ook een ruime keuze in zeer betaalbaar behang ! Bekijk onze uitgebreide collectie van dit Nederlandse merk. Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan.


Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen. Vorige Artikel van Volgende. De behang designs variëren van elegante lijnmotieven, fleurige bloemenprints tot speelse grafische vormen. Met deze fantastische simple chic behang dessins oogt je huis licht en ruimtelijk, en het is heerlijk thuiskomen.


Javascript is uitgeschakeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts