dinsdag 2 april 2019

Horeca gordijnen

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. De voordeligste Gordijnen op maat. Bestel online of boek onze service! Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Bekijk het gehele assortiment gordijnen.

Of bezoek één van onze winkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Tips en adviezen tochtgordijn horeca.


Met onze jarenlange ervaring in de tochtgordijnen kunnen wij u voorzien van een advies op maat. Er zijn veel verschillende toepassingen mogelijk met een tochtgordijn horeca. Op onze website vindt u tips voor aanschaf van een tochtgordijn. Brandwerende velours gordijnen.


Onze collectie brandwerend velours bestaat uit twee kwaliteiten.

Diamond Nacht gordijn - xxlhoreca. Vooral in gelegenheden als horeca en hotels is vaak ook verplicht om brandvertragende gordijnen op te hangen. Al onze brandvertragende gordijnen koopt u met certificaat Klasse 1. XXLhoreca is dé horeca groothandel voor non-food producten en levert horeca -apparatuur en keukenapparatuur van A-Merken. Velours gordijnen nemen dat holle geluid weg.


Ze zorgen zo ook voor een betere akoestiek, wat ook weer een uitkomst is bij muziek. Horeca : brandvertragende gordijnen. Spreken we over horeca-gordijnen , dan gaat het automatisch ook over brandvertragende gordijnen.


De stof houdt de verspreiding van vuur tegen. In ieder situatie levert MaXXprint unieke visuele oplossingen die volledig zijn afgestemd op uw unieke situatie. Kies daarom voor de totaalconcepten van MaXXprint: van vloer tot muur, van glas tot deur en van gordijn tot interieur.


Op deze manier is het bedrijf in staat om ieder restaurant, bar, discotheek of club een geheel eigen karakter te. Cafe-roede of tochtgordijn: een gordijnroede met dik gordijn om de kou buiten te houden! Niet alleen de horeca maakt gebruik van deze prachtige oplossing om kou en tocht buiten te houden. Veel appartement bewoners of huiseigenaren met een grote open hal hebben veel profijt van deze prachtige robuuste oplossing De roede wordt helemaal op maat. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Design, Direct Van De Makers. Showroom Bezoek onze showroom op Vreelandseweg 40C te Hilversum.


De geluidsisolerende gordijnen van Moondream berusten op een specifieke technologie met een geluidsabsorptievermogen dat zeer bevorderlijk is voor uw geluidscomfort. Zij kunnen het geluid dat door de ramen heen dringt met decibel terugbrengen zodat het binnen heerlijk rustig blijft. Gordijnen , canvas schilderijen, linnen en zachte vloeren bieden vaak ook oplossingen. Overigens geeft dit nooit het optimale effect’, aldus Rambaldo.


Deze zijn in alle kleuren te krijgen. Verder zegt hij dat groepen ook problemen kunnen. RVS gordijnroedes met buiskoppelingen zijn op dit moment enorm populair: je bereikt hiermee een stoere, industriële look met een luxe uitstraling van mat geborsteld RVS. Een roede met een diameter van 28. Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt.


Bij Kwantum vind je een ruime keuze aan gordijnen zoals: kant en klaar gordijnen , linnen gordijnen , vitrage en inbetweens. Ook voor overgordijnen, verduisterende gordijnen én gordijnen in alle denkbare kleuren, slaag je bij Kwantum. Wij hebben met trots een ruime en uiteenlopende klantenkring die wij voorzien van kwaliteitsproducten.


Wij leveren sfeervolle interieurs die passen bij onze klanten, waarbij wij altijd rekening houden met uw budget en uw visie voor uw eigen zaak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts