dinsdag 4 december 2018

Ford kuga kleuren

Vind ford kuga als je nu zoekt. Ford Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Ford Lease. De getoonde vanafprijzen zijn altijd inclusief BTW en zijn, tenzij anders weergegeven, gebaseerd op een looptijd van maanden en 10. De afbeelding kan afwijken van het aangeboden model. Voor meer informatie, bekijk onze voorwaarden.


Bekijk het interieur, exterieur en de verschillende kenmerken of stel je ideale Kuga nu samen.

Ford levert de nieuwe generatie Kuga in twaalf kleuren , waaronder Diffused Silver en Sedona Orange. De kleuren Blue Panther, Lucid Red en Star White levert Ford alleen op de Vignale. Zoals gezegd heeft Ford drie hybride aandrijflijnen in de aanbieding. De nieuwe Ford Kuga is speciaal ontworpen om elegante styling en robuust vermogen te combineren met een efficiënt, oplaadbaar hybride vermogen. Verfijn hedendaags design aan de buitenkant.


Aanpasbare, veelzijdige ruimte aan de binnenkant. ALL NEW KUGA Afzonderlijke opties Opmerking Trend Titanium ST-Line X Vignale Prijs in € excl. Ford Kuga specificaties De nieuwe Ford Kuga kenmerkt zich door slimme techniek.


Dit systeem kent naast de gebruikelijke navigatie- en audiomogelijkheden een stembedieningsoptie.

Ford hanteert een politiek van voortdurende productverbetering. Ford behoudt zich dan ook het recht voor om te allen tijde specificaties, kleuren en catalogusprijzen van de verschillende modellen zonder voorafgaande berichtgeving te wijzigen. Kuga gives astonishing tall quality. Although it is not many details is presente Ford Kugas style can stay the same.


It is going to utilise the same design previously the honest Escape. De Kuga is nu leverbaar in de nieuwe kleuren Ruby Red Metallic, Magnetic Metallic en, een primeur voor Ford , Tiger Eye Metallic. Er is ook een nieuwe interieurkleur, Medium Light Stone. Het uiterlijk van de auto kan nog verder worden verfraaid met een optionele stylingkit voor de carrosserie.


Prachtige Ford Kuga Automaat in de sportieve ST-Line uitvoering in de originele Stealth Grey kleur en. NIEUWE FORD KUGA ST-LINE 1. Dit is geheel nieuwe, derde generatie van de Ford Kuga. De auto lijkt qua uiterlijk sterk op de nieuwe Focus en deelt ook veel techniek met dat model. Uw Ford op sommige plekjes even met wat lak bijstippen met originele Ford lak?


Wij leveren de originele lakstift in uw Ford kleur. Pas op met aftermarket en of namaak kleuren , deze zullen nooit zo dichtbij komen als de originele Ford lakstiftkleur. Vergelijkbare zoekopdrachten voor ford kleuren. De Ford Kuga kan ook geleverd worden met hybride aandrijflijnen.


Deze hybride heeft een vermogen van 2pk (1kW) en kan ruim kilometer volledig elektrisch rijden. Mooi ontworpen, opmerkelijk efficiënt, meer dan behendig.

Verkrijgbaar met Fords nieuwste Plug-in Hybrid technologie, voor een schonere, stillere, meer verfijnde benadering van SUV-rijden. Met een scala aan slimme hulptechnologieën en ontwerpfuncties die passen bij een actieve levensstijl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts