donderdag 4 augustus 2016

Fotolijst zonder lijst

Fotolijst zonder lijst

Uw Product is Altijd op Voorraad! Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Alle fotolijsten vind je op beslist. Specialistisch advies nodig?


De reden hiervoor ligt in het feit dat wanneer u een afbeelding inlijst in een randloze fotolijst , de aandacht volledig wordt gericht op hetgeen u inlijst en niet op de lijst zelf. Randloos betekent dus een fotolijst zonder rand en alleen een glas voor uw afbeelding. Het glas wordt vastgezet aan het achterboard door een aantal clips. Het is namelijk wel fijn als jouw favoriete foto in de fotolijst past. Een traditionele foto heeft een standaard formaat van 10xcm.


Wil je zeker weten of je foto in de lijst past, dan is het opmeten van je foto de handigste methode. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan fotolijsten. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.


Fotolijst zonder lijst

Een collagelijst als fotolijst gebruiken. Wanneer je graag meerdere fotolijsten bij elkaar wilt hangen hoef je niet per se verschillende fotolijstjes te kopen. Op zoek naar een fotolijst ? Dan ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres. Er zijn verschillende soorten fotolijsten opgenomen in het assortiment. Dan raden wij de houten fotolijsten aan.


Het samenvoegen van de lijst die je uitkiest en je canvasdoek vergt geen speciale kennis of ervaring. Bij onze professionele lijstenmakers kun je altijd terecht voor deskundige telefonische ondersteuning! Achterwanden De lijsten op maat worden standaard geleverd met achterboard met daarop een 4-punts draadophanging gemonteer het is ook mogelijk de lijsten te leveren met een mm MDF en een aparte ophanging die dan op de lijst kan worden gemonteer voor de NIELSEN Aluminium lijsten is dit de NIELSEN ophanging die in de rand van het profiel.


Er zijn heel veel exemplaren die amper opvallen, maar er zijn ook fotolijsten die zelf onderdeel worden van je interieur door de manier waarop ze ontworpen zijn. Veel lijsten zijn van hout, MDF of RVS , waarbij het soms gaat om een subtiele rand om de foto, maar soms ook om een rand die een groter oppervlak heeft dan de afbeelding. Dit zijn niet de afmetingen van de lijst. Dat is handig: deze zwarte fotolijst bestaat uit twee houten lijsten met magneten ertussen, waardoor je de foto er makkelijk tussen kunt plaatsen. Je kunt de fotolijst neerzetten of eenvoudig ophangen.


Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Lijsten in alle kleuren en materialen. Kies uit 1producten vanaf € 15. Bekijk de verschillende specifieke materialen bij aluminium fotolijsten , houten fotolijsten of kunststof fotolijsten.


Fotolijst zonder lijst

Je kunt ervoor kiezen om een foto beeldvullend in te lijsten of om een fotolijst te gebruiken met een passe-partout. Dit is helemaal afhankelijk van jouw smaak. De slimme constructie maakt ook dat je heel makkelijk jouw lijst kunt aanbrengen. Fotolijsten met en zonder passe-partout. De lijst gaat aan de achterkant open, en je kunt je poster eenvoudig plaatsen zonder scherpe metalen lipjes.


Lees hier de tips hoe je een lijst met een schilderij of foto op kunt hangen zonder te hoeven boren of spijkers. Kaders aan de muur zonder gaten in de muur. Een Multi- fotolijst is een fotolijst waar meerdere foto’s in passen.


Soms heeft uw foto’s die samen veel beter tot hun recht komen dan alleen. Dit kunnen bijvoorbeeld verschillende foto’s zijn van één moment of foto’s van alle familieleden. Door deze foto’s gezamenlijk in te lijsten wordt er een nog mooier beeld gecreëerd. Wilt u een fotolijst of verschillende goedkope fotolijsten op maat?


Al onze lijsten zijn in elke afmeting te bestellen. Omdat wij de fotolijsten zelf ambachtelijk produceren kunnen we elk gewenst formaat lijst en afmeting uit voorraad leveren. Blokker heeft fotolijsten in vele verschillende maten en uitvoeringen.


Fotolijst zonder lijst

Zo hebben wij altijd wel een fotolijst die past bij jouw favoriete foto’s. Deze fotolijst 50xis perfect om grote foto’s in te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts