donderdag 4 augustus 2016

Afzuiging met vochtsensor

Afzuiging met vochtsensor

Vergelijk prijzen van Vochtsensor. Bestel Direct Online op beslist. Vaak een zwarte draad waar spanning op komt zodra de schakelaar wordt omgezet. Veelal wordt deze draad gebruikt in combinatie met de licht- of een aparte (serie)-schakelaar.


Voorkom vocht en schimmel in je badkamer, douche of toilet met een badkamerventilator. Onze badkamerventilatoren zijn geschikt voor afzuiging in uw badkamer, toilet, berging of iedere andere ruimte in uw huis. Een badkamerventilator met vochtsensor is voorzien van een hygrostaat waarmee de luchtvochtigheid in de ruimte wordt gemeten. Badkamerventilator met vochtsensor.


Ook kan de gewenste nalooptijd worden ingesteld (- minuten). Bij kamertemperatuur zou de relatieve vochtigheid tussen circa en moeten liggen. Mocht dit hoger zijn als raden we aan om een badkamerventilator (inbouwventilator) met vochtsensor aan te schaffen. Regelmatig condens op de ramen. Het voordeel van een ventilatiebox met externe vochtsensor is dat je de sensor in de juiste ruimte kunt hangen of in het juiste kanaal dat bij de badkamer vandaan komt.


Afzuiging met vochtsensor

Zodoende krijg je een veel nauwkeurigere regeling. In de kleur wit en geschikt voor meerdere ruimtes. Deze fluisterstille IVC Air inbouwventilator met een diameter van 125mm is een witte design ventilator met timer en vochtsensor. De inbouwventilator is geschikt voor het ventileren van ruimtes tot 10m2.


U monteert deze design ventilator met wit front eenvoudig in de wand van een kamer. De CVE-S ECO is uitgerust met een ingebouwde vochtsensor. Deze vochtsensor meet door zijn slimme regeling nauwkeurig de luchtvochtigheid en past de ventilatie daar automatisch op aan. Wanneer de sensor een (abrupte) stijging detecteert zal de automatische regeling de ventilatie-unit doen optoeren naar de maximale stand.


Afzuiging met vochtsensor

Na een warme douche zit je badkamer meestal vol met waterdamp. Als die vochtige lucht niet goed weg kan, ontstaat er condens op je muren en plafond. Dat klinkt onschuldig, maar condens is een walhalla voor schimmels! Een goede afzuiging in je badkamer is daarom erg belangrijk.


Hoe kun je het beste ventileren? Zet gewoon een raampje open, zou je. Zeer stille badkamerventilator 1mm met vochtsensor en timer. Nieuw in originele verpakking.


Schrik niet van onze lage prijzen! De standaard badkamer ventilator kan volgens eigen wensen in de. De hoogste EPC winst in de markt! De ventilator wordt bediend met de lichtschakelaar en staat aan of uit.


Dit is niet de meest ideale optie want zodra je de badkamer verlaat en het licht uitdoet, stopt het apparaat met werken terwijl de de ruimte nog vochtig is. Je kunt natuurlijk het licht aan laten maar dit kost weer energie. Nalooptimer: dit is een van de meest gebruikte types.


MVS-15RH Woonhuisventilator met vochtsensor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts