dinsdag 2 augustus 2016

Melkglas achterwand keuken

Eenvoudig Online Bestellen. Melkglazen Achterwand , Online Besteld. Bekijk hier onze ruime Collectie! Een achterwand van melkglas geeft je keuken een tijdloze uitstraling. Een melkglazen achterwand is eigenlijk gewoon een witte achterwand , die in de volksmond melkglas of matglas genoemd wordt.


De combinatie met hout is in deze keuken erg mooi.

Doordat een glazen ( keuken ) achterwand geen of minder naden heeft blijft er geen vuil in de naden achter, hierdoor hoeft u nooit meer voegjes te schrobben. Glazen achterwanden maken uw keuken en interieur optisch niet alleen maar groter, maar geven nog eens een extra luxe uitstraling aan uw keuken. Glazen keuken achterwanden zijn niet alleen mooi maar bieden ook praktische voordelen. Afhankelijk van de afmetingen zijn ze verkrijgbaar uit een stuk en daardoor makelijk schoon te maken. Offerte aanvraag duurt nog geen minuut!


Bij glazen keuken achterwanden groter dan madviseren wij 8mm dikte toe te passen. En mog eens gemakkelijk online te bestellen. Zolang de achterwand van je keuken maar redelijk vlak is kunnen we er glas tegenaan plaatsen.

Zelfs over oude tegels heen. Het glas wordt namelijk op kleur gemaakt, waardoor je de oude muur er niet meer doorheen ziet. Zo werken we in één klap alles netjes weg. Een keukenwand van Glasbestellen.


Satijn melkglas van Glasdiscount zorgt voor extra privacy in uw huis of kantoor. Dit is een soort mat glas welke aan kant een soort zuur behandeling ondergaat waardoor het glas ondoorzichtig word maar nog wel licht doorlaat. Ook onze glazen keuken achterwanden met print zijn erg populair. Dit komt doordat onze prints een tijdloze en unieke uitstraling hebben. Of u nou opzoek bent naar een achterwand met een reliëf print of een achterwand met een graffiti print.


Wij hebben voor ieder wat wils. Keuken achterwand glas met print. In de loop der jaren is de keuken steeds meer bij de woonruimtes betrokken, met als gevolg dat de esthetische kant steeds belangrijker geworden is.


Het laatste overblijfsel van de traditionele keuken maakt nu ook plaats voor materialen uit de moderne tijd. We zeggen vaarwel tegen de tegelwand en verwelkomen de kunststof keuken achterwand. Met Of Zonder Print, Altijd Op Maat! Grootste keuze keukenachterwanden.


Zoek naar achterwanden keukens.

Om je een idee te geven van de mogelijkheden van glazen keuken achterwanden vind je hier voorbeelden en inspiratie. Een dekkend gekleurde keukenachterwand is een eye-catcher in de keuken. Het is daarom belangrijk dat de achterwand niet gaat verkleuren of dat de verf los gaat laten.


Kies daarom voor een glazen achterwand die geverfd is met een keramische verf. Bij het harden van het glas wordt de keramische verf onderdeel van het glas en kan er nooit meer af. Specialist in unieke, exclusieve keuken achterwanden. Onze Visualls worden geprint op een lichtgewicht, watervast plaatmateriaal.


Topkwaliteit, kleurecht, krasvast en buitengewoon onderhouds-vriendelijk. In nagenoeg iedere keuken eenvoudig te monteren. Tijdens inmeten nemen wij dan ook de grote glasmonsters mee waaruit u een keuze kunt maken.


Wanneer u een nieuwe keuken koopt, dan is het verstandig om rekening te houden met de achterwand van uw keuken. De achterwand - ook wel keukenwand of backsplash genoemd - is bepalend voor het uiteindelijke aanzicht van de keuken. Decennia geleden was het gebruikelijk om tegels te kiezen als achterwand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts