woensdag 3 augustus 2016

Robuust maatwerk

Bespaar tot wel via kiesproduct. Hoogwaardige kwaliteit, exclusief maatwerk en een sfeervolle verrijking voor uw interieur of tuin. Veelzijdige kwaliteitstafels met karakter. Droommeubels met een ziel.


Vervaardigd door vakmensen.

Maak hieronder uw selectie in binnentafels, buitentafels, salontafels of sidetables. Robuust maakt prachtige op maat gemaakte tafels. Natuurlijk kunt u ook een offerte aanvragen voor een op maat gemaakte tafel. Passie voor exclusief maatwerk en authentieke creaties. Loopt je al wat langer rond met een maatwerk idee voor je huis, tuin of kantoorruimte?


Geef hieronder je creatieve idee door. Dan proberen onze vakmensen vast te begrijpen hoe jouw idee eruit moet komen te zien.

Onze vakmannen proberen je snel op weg te helpen om jouw creatieve wens tot werkelijkheid te brengen. Barnwood is oerdegelijk en is met zijn rustieke, warme uitstraling eindeloos toepasbaar – zowel binnen als buiten. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. De meubelen die we maken hebben een robuuste en tegelijkertijd een strakke uitstraling. Het voordeel van deze houtsoorten is dat deze lang mee kunnen en weinig schade zullen oplopen.


Aanschuiven aan een mooie, stoere houten tafel, voor een goed gesprek, lekkere maaltij vergadering en nog veel meer. De gewenste vorm, maat, kleur, houtsoort kunnen allemaal samengesteld worden naar uw wens. ROBUUST MAATWERK IN VAKBLAD HOUTWERELD NR.


Geplaatst op 09:57h in nieuws door beheer. Trots zijn we op ons artikel in het vakblad Houtwerel. Landelijke woonwinkel voor de mooiste maatwerk meubelen en decoratie! Nu ook een leuk artikel onder sectie “in bedrijf” in het vakblad Houtwerel het vakblad voor houthandel en houtindustrie.


Lees hier het artikel. Moderne badkamer met robuust maatwerk meubel, Het Badhuys Breda Vorig project Volgend project. Bekijk meer projecten in dezelfde stijl.


Eiken Canadees Barnwood ook uitermate geschikt voor het realiseren van binnen en buitenkeukens.

We stellen samen met de opdrachtgever een programma van eisen op en brengen vooraf alle ideeën en wensen in beeld. We werken een weloverwogen plan uit met bijbehorende kostenramingen. Robuusteiken schakelt daarbij tussen alle partijen die onderdeel zijn van het (bouw)team zoals opdrachtgever, architect en constructeur. Slijtvaste kwaliteit Projecten die met garderobesystemen en zitbanken van Gardelux zijn ingericht staan er na jaren nog als nieuw bij. De kwaliteit van het hout zal nu nog veel langer behouden blijven!


Benieuwd naar wat een kliko-ombouw precies is? Neem even een kijkje bij de Kliko-ombouw impressie! Hopelijk ben je comfortabel genoeg om over te gaan tot kliko-ombouw bestellen.


Dit geïmporteerde hout is al eeuwen oud en word door ons een nieuw leven gegeven op een duurzame manier. Ook op het gebied van maatwerk tafels zijn er bij Robuuste Tafels talloze mogelijkheden. Mede door de grote collectie houtafwerkingen, stijlen en grofheden, kunt u uw tafel geheel naar wens samenstellen.


U kunt bij ons bijvoorbeeld kiezen voor robuust eiken, of oud eiken, zelfs teak behoort bij ons tot de opties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts