vrijdag 1 september 2017

Beste kwaliteit muurverf

Kies of upload een ontwerp. Muurverf van alle merken op beslist. Als je een muurtje gaat witten hoor je steevast: neem niet de goedkoopste verf, daar krijg je spijt van.


Het is bijna een volkswijshei maar klopt deze wijsheid? Is de duurste muurverf ook per definitie de beste ?

Radar trekt de overalls aan en test latexverf. Ook keken we hoeveel verf je nodig hebt voor een dekkend resultaat. De beste verf scoort een de slechtste een 1. Verf is vaak een prijzig goedje, maar toch wijst die prijs toch niet altijd op de kwaliteit. Raadpleeg onze testresultaten en zie welke producten we aanbevelen. Dit hoeft niet altijd de duurste muurverf te zijn.


Meestal is een duurdere muurverf wel een betere, dit heeft te maken met grondstofen die worden verwerkt in de muurverf.

Kwalitatief hoogwaardige grondstoffen zijn vaak duurder. Goedkope grondstoffen in de muurverf. Welke muurverf kan ik het beste gebruiken? Zoveel soorten, zoveel kwaliteiten.


Maar welke keus is nou de juiste? Daaronder heb je de slechte van de Action en Lidl en die schilderen prima maar zijn gewoon verder slechter van kwaliteit. Dat wil zeggen vaker schilderen en minder dekkend. Over die overgebleven soorten kun je de merken verdelen van de plafondverven. Ik ben op zoek naar een goede kwaliteit afschrobbare muurverf maar kan niet bepalen waarom bijvoorbeeld Flexa of Histor beter zou zijn dan het eigen Gamma of Praxis merk.


De muren van mijn huis zijn nu gedaan met latex van super kwaliteit , goed afwasbaar etc. Een goede kwaliteit verf herken je namelijk direct aan de vloei: je kunt de verf vol opzetten, uitstrijken en vervolgens met rust laten. De verf vloeit dan vanzelf tot een mooie strakke laag. Doe-het-zelvers hebben vaak de neiging om eindeloos in de verf te blijven strijken of rollen. Dat blijkt uit een test van de Consumentenbond.


Ultradekken Monodek, 1x dekkend: als je de etiketten op de muurverf mag geloven, is laag vaak voldoende voor een mooi dekkend resultaat. Wij testten witte muurverven om te zien wat ze waarmaken.

Je weet welke verven in keer dekken en welke verf de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt. En natuurlijk de afraders. De verf die het best uit deze test komt, is Alphacryl Pure Mat SF van Sikkens.


Deze is te koop bij verfspe-ciaalzaken en online. Nummer twee Flexa ontloopt de Beste uit de Test nauwelijks. Beide hechten perfect, blijven goed zitten bij het schrobben en geven een mooi eindresultaat. On-IN HET LAB De muurverf wordt in het laboratorium grondig. Top reinigbare muurverf voor keuken en wand.


Het voordeel van deze verf is dat hij in verschillende kleuren leverbaar is. Uiteraard schrobvast klasse waardoor deze muurverf erg goed afneembaar is. Dit is de meeste gebruikte muurverf voor de buitenmuur. Deze matte muurverf is op waterbasis en is van goede kwaliteit.


De verf is geschikt voor minerale ondergronden zoals beton, metselwerk, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten. Er zijn veel verschillende soorten en kwaliteiten latex of muurverf. Waar pas je welke muurverf toe als je besluit muren en plafonds te gaan schilderen? Als je door de bouwmarkt of verfspeciaalzaak loopt zie je vaak -dankzij het aanbod van de vele soorten muurverf van de verschillende verfmerken- door de bomen het bos niet meer. Akkoord en door naar Kieskeurig.


Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we: Voor functionele en analytische doeleinden. Om relevante advertenties te tonen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts