woensdag 1 juni 2016

Achterruit sticker

Zoek 2ehands autoonderdelen. De sticker is beschermd tegen beschadigingen van de wasstraat en de ruitenwisser. De streepjes van de achterruit verwarming kunnen beschadigen bij het verwijderen van de sticker.


Door de tint van de ruit kunnen de kleuren donkerder uitvallen. Lastiger om aan te brengen.

Je zocht naar: achterruit stickers ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Hoewel deze sticker vaak over de gehele achterruit wordt gebruikt, houd je toch goed zicht door de gaatjes. Ook stickers vallen hieronder. Uiteraard mag je wel tolstickers of milieustickers op je voorruit plakken.


Vaak staat in de gebruiksaanwijzing op welke plek je deze moet plakken, zodat ze het zicht niet verhinderen. Voor de zijruiten achter en de achterruit geldt dat je daar wel stickers op mag plakken.

Een custom made (CM) sticker is ook mogelijk voor € 1per stuk ex verzend-, en behandelkosten. CM- stickers worden verder niet verder gebruikt maar de bestaande stickers verder wel. Omdat bijna iedere sticker maatwerk is, staan er geen prijzen op de website. De prijs wordt namelijk per product bekeken en berekend.


Bent u toch benieuwd naar de kosten van een sticker ? Dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Onze salesspecialisten berekenen graag de beste toepassing en scherpste prijs voor u. Voeg je eigen foto's en tekst toe. Gratis en Snel Thuisbezorgd. Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp. Wij maken alle stickers uitsluitend met folies van 3M en Avery Fasson 800.


OneWayVision en de transparante sticker kunnen wel in kleur, zonder meerprijs. Autostickers zijn altijd weer te verwijderen zonder de ondergrond te beschadigen. Het opkleven is niet in de onderstaande prijzen inbegrepen.


Misschien wil je je favoriete sportteam of goede doel steunen, of gewoon je bedrijfslogo laten zien. Wat je ook wilt, het kan met bumperstickers.

En je kunt kiezen uit onze sjablonen of je eigen ontwerp maken. Spandoeken, Reclameborden, Vlaggen, Stickers of Wegwijzers online bestellen? Autobelettering laten plaatsen? Naast onze standaard vormen is het ook mogelijk om te kiezen voor vrije vorm.


De naam zegt het al, stickers die contour gesneden worden in alle denkbare vormen. Deze stickers worden ook wel contourstickers genoemd. Voor een vrije vorm sticker heb je een vectorbestand nodig met daarin een contourlijn in de vorm zoals je de sticker gesneden wil.


Onze stickers zijn bestand tegen weer en wind. Auto stickers zijn verkrijgbaar in het klein tot een complete wrap waarmee je de kleur van je auto verandert. Maar je kunt auto stickers ook informatief gebruiken, denk aan een achterruit reclame of je bedrijfsnaam op de zijkant. Uiteraard is dit ook allemaal mogelijk voor je scooter, motor of camper. Stickers , stickers en nog eens stickers.


Onderstaand de categorieen van de auto stickers van CarTribal. Steeds meer stickers kun je online in onze webshop bestellen. Op zoek naar autostickers.


Alle stickers zijn leverbaar in vele mooie kleuren en diverse. Wat leuk dat je ons bezoekt! Of je nou op zoek bent naar letter stickers , cijfer stickers , naamstickers, logo stickers , we kunnen het allemaal.


Staat je sticker er niet tussen, laat het ons dan weten. Wij kunnen bijna alle stickers maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts