donderdag 23 juni 2016

Jaren 30 plafondlamp

Jaren 30 plafondlamp

Voordelige Plafondlamp op beslist. Nikkel, Matnikkel, En Oud Messing. Gratis Bezorgd En Tot Wel Staffelkorting! Bekijk ons grote assortiment plafondlampen van vele merken. Jij bepaalt hoe je betaalt.


Jaren 30 plafondlamp

Al vele jaren verlichten stallampen boerenschuren en oude boerderijen. De stallamp bestaat uit een armatuur, een schutglas incl. Deze stallampen zijn een sieraad voor elk woonhuis, boerderij of schuur. Profiteer nu van een stapelkorting op diverse modellen.


Tevens kunnen de meeste lampen op lengte of uitschuifbaar gemaakt worden. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden. Bekijk meer ideeën over Lampen, Lampen jaren en Verlichting. Voor dit product ben je helaas te laat.


Jaren 30 plafondlamp

Kijk hieronder voor eventuele alternatieven. Deze lampen passen door het tijdloze karakter in elk interieur. Elk weekend worden er door ons minimaal items geplaatst op marktplaats. Art Nouveau - Glas - metaal. Vrij klassieke plafondlamp uit de jaren 30.


Een middelgrote witte glazen bol en een gebruineerd koperen armatuur. De voet is gemaakt van porselein en de kap van glas. Gezien de leeftijd is deze vintage plafondlamp in goede staat, normale gebruikssporen. In de lamp zit een normale fitting, deze is ook geschikt voor een spaarlamp.


In de voet zit een inkeping voor het elektrasnoer (zie foto). Kan trouwens ook prima als wandlamp worden gebruikt. WK02- Philips jaren Plafondlamp. Materiaal: voet wit bakeliet en gevormd glas.


Zowel de voet als het glas van deze vintage lamp zijn in goede staat. In deze plafondlamp zit een normale fitting (type E27), deze is ook geschikt voor een spaarlamp. Blauw gewolkte Jaren’plafondlamp Artikelnummer: LA63.


De vernikkelde fitting heeft een verweerde patina. Unieke lamp als u uw woning weer helemaal aan het renoveren bent. Roze Plafonniere, Jaren 30. Qua stijl neigt de lamp naar de Art Deco. Kleine zacht roze plafondlamp uit de jaren 30.


Gelegen op een geweldige locatie, centraal in een zeer geliefde en kindvriendelijke -er jaren wijk, treft u deze bijzonder fraaie, zeer goed onderhouden, ruime middenwoning met voor- en zonnige achtertuin met achterom en stenen berging. Bespaar tot wel via kiesproduct. Vind de beste selectie jaren plafond fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit jaren plafond voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Jaren 30 plafondlamp

Deze jaren art-deco lamp is weer helemaal terug en past prima in de romantische of moderne interieur van tegenwoordig. Door de kleine afmeting zeer geschikt voor de kleinere ruimtes (toilet, hal of slaapkamer). Deze uitvoering heeft helder glas en daardoor zeer geschikt voor de modernste LED filament lampen, het metaal is mat-chroom van. Het assortiment lampen is heel divers en uit verschillende periodes. We zijn altijd opzoek naar die ene bezondere lamp die weer een mooi plekje verdient in of aan uw woning.


Bijvoorbeel Bull-Eyes, Jaren ’ , bolletjes, militaire looplamp enz. Of heeft u de wens om specifiek iets uit te lichten, door middel van een plafondspot? Als tegenhanger van de houten meubelen die met name passend zijn in Amsterdamse School en Art Deco interieurs, zijn er bij Art Deco Webwinkel ook metalen meubelen en chromen buismeubelen te bewonderen.


Dit vlot ogende meubilair vindt zijn oorsprong in de jaren dertig en linkt naar de Fifties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts