donderdag 9 juni 2016

Keramiek hanglamp

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Hanglampen geven stijl en sfeer aan een ruimte. Goedkope hanglampen op beslist. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn!

Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel. Met de juiste soort verlichting creëer je een passende sfeer in je interieur en leefruimte. Een lamp dient dan ook niet alleen als lichtbron, maar is ook als een accessoire ter aanvulling op jouw interieurstijl. Gravme rond beton - keramiek.


Grijs - honing in twee patronen van beton naar keramiek. Diameter onderkant glas cm. Terracotta hanglampen handgemaakt van klei beschikbaar in drie kleuren.


Warme en gezellige uitstraling voor de woonkamer en de keuken.

JavaScript seems to be disabled in your browser. Keramiek hanglamp ,blauwe kleur ,originele jaren zestig. Zo goed als nieuw Ophalen. Vintage keramiek hanglamp , ook wel ‘fat lava’ hanglamp , van het Nederlandse Herda. Gemaakt in de jaren en heeft veel weg van de West Germany Scheurich of Jasba vazen van die tijd.


De vintage keramiek hanglamp komt in de prachtige combinatie van koffiebruin, grijs en oranje en geeft niet alleen ‘s avonds mooi sfeerlicht via de openingen. Je wilt er dus zeker van zijn dat je voor de juiste hanglamp kiest die past bij de rest van je interieur en die je interieur versterkt. Wij hebben hanglampen in verschillende vormen, maten en series. Industrieel, strak, klassiek, wij hebben het allemaal in huis.


Zelfs de zolder krijgt een andere uitstraling met een mooie hanglamp aan het plafond. Voor een gezellige huiselijke sfeer is een hanglamp die warm wit licht uitstraalt geschikt. Naast het feit dat een hanglamp praktisch moet zijn, is ook de stijl van belang. Wat helemaal de trend van nu is, is een hanglamp van glas. Grote selectie en €verzendkosten!


Exclusieve en betaalbare design meubels. Bekijk de grote collectie meubels en koop direct je nieuwe meubels met snelle bezorging.

Een sfeervolle koker gemaakt van keramiek. Deze hanglamp draagt een mooi motief en creëert daarbij een sfeervolle lichtspreiding. Dit is een mooi design voor in je woonkamer, hal of slaapkamer. Zo is de hanglamp eenvoudig aan te sluiten op een externe dimmer en is ook het gebruik van een led-lichtbron mogelijk.


De hoogte van de lamp bepaal je. De fraaie keramieken kap is voorzien van een decoratief gatenpatroon en met een blauwe rand verfraai die ook weer terug komt in de keramieken plafondrozet. Het leuke keramieken kapje is met decoratieve bloemvormige uitsparingen verfraaid en met blauwe decoratieranden versier die bovendien ook op de keramieken plafondrozet zijn aangebracht. Mooie filigrain hanglamp , deze filigrain lamp is aan de buitenkant zwart en de binnenkant is bewerkt met bladgoud.


Doordat het metaal bewerkt is ziet u prachtige patronen eromheen schijnen en maakt dit tot een prachtige sfeervolle hanglamp. Door de bolle vorm geeft deze filigrain lam mooi licht en weerkaatst de bladgouden binnenkant mooi af. Bij montage schuif je het ophangkoord in het plafondkapje tot de gewenste hoogte. Zo werk je de koordjes netjes weg. Zoek je naar een hanglamp die je op elk gewenst moment kan verstellen?


Dan kies je bijvoorbeeld een hanglamp met een flexarm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts