donderdag 9 juni 2016

Witte rolluiken

Bespaar tot wel via kiesproduct. En bij een gedegen advies op maat houdt het niet op. De Wit installeert, onderhoudt en repareert!


Verder kunnen wij rolluiken en zonwering ombouwen van handmatige bediening naar elektronische bediening. Bovendien zorgen rolluiken voor een prima geluidsisolatie en houden ze insecten buiten.

En, doordat de lamellen verstelbaar zijn, kunnen licht en frisse lucht naar wens worden doorgelaten. De techniek van een rolluik werkt als volgt: vanuit de bovenbak rolt, via geleiders, een pantser van in elkaar gehaakte lamellen naar beneden. Al meer dan jaar ervaring, kennis en expertise. Markiezen, daar is het ooit mee begonnen, en dit is ook onze trots.


Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een totaalleverancier van gevelproducten en aanverwante producten. Multifunctionele rolluiken voor uw pand in Oosterhout. Maak daarom snel een afspraak om de beste rolluiken in uw situatie te laten plaatsen.

Witte rolluiken te koop, in goede staat. Zijn allemaal wit en dat is sinds de renovatie van Heemwonen (woningen energiek heilust project) van de toegestane kleuren! Nog grote beschikbaar en badkamerrolluik 10- per stuk. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Passen nagenoeg op elke woning van de bloemenwijk in heilust. Bij deze bied ik mijn oude rolluik aan. Ik verkoop deze omdat ik recentelijk al mijn rolluiken heb vervangen.


Een rolluik open breken om vervolgens in te breken gaat dus niet zonder tijd nog moeite. Een fijn gevoel wanneer u heerlijk van uw welverdiende vakantie wilt genieten! Onze rolluiken worden gemaakt van hoogwaardig staal of aluminium.


De lamellen van onze rolluiken zijn dubbelwandig en worden gevuld met een schuimkern. Welke verschillende kleuren zijn er beschikbaar voor de rolluiken. De rolluiken zijn beschikbaar in diverse kleuren.


Door de diverse kleurcombinaties kunt u de rolluik helemaal laten aansluiten op uw wensen.

Om zeker te weten dat u de juiste kleur kiest, staan alle kleuren vermeld in combinatie met de RAL code. Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Het schoonmaken van rolluiken is geen moeilijke klus, maar wel een belangrijke. Zo goed als nieuw Ophalen. Vuil beïnvloedt niet alleen de uitstraling van rolluiken maar ook de prestaties.


Het goed onderhouden van je rolluiken is van belang voor een langere levensduur. Rolluiken schoonmaken kan met een zachte spons en sopje. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen, dit kan vlekken en oneffenheden veroorzaken.


Wij raden aan om de rolluiken eens per jaar te laten waxen. De wax zorgt ervoor dat het rolluik minder vuil aantrekt, en de lak blijft langer mooi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts