dinsdag 21 juni 2016

Champagneglas

Champagneglazen Uit Voorraad Leverbaar. Alle champagneglazen vind je op beslist. Bestel simpel jouw servies online. De meeste champagneglas sets bestaan uit stuks, maar we verkopen ook sets met meer of minder champagneglazen.


Dan heb je plastic champagneglazen nodig!

Was dit product voor het eerste gebruik af. Zo maak je een echt origineel champagneglas met eigen naam. De flûte, ofwel fluit, is het meest bekende type champagneglas.


Het is een langwerpig, dun champagneglas. En hoe slanker het glas is, hoe langer de bubbels in de champagne blijven. De champagnecoupes waren vroeger populairder. Meer dan 1glazen graveren?


Mooi champagneglas graveren met naam, tekst of logo?

Een champagneglas graveren is leuk voor feestjes of als cadeau. Elk champagneglas kunnen wij graveren met een andere opdruk, zoals een naam. Wil je champagneglazen laten graveren met een eigen tekst? Leuk als cadeau bij een huwelijk, verjaardag, jubileum of als relatiegeschenk.


Laat een glas graveren met naam. Bij DisposableDirect ben je voor plastic champagneglazen aan het juiste adres! Perfect voor iedere gelegenheid of evenement. Van Bruiloft tot festival.


De Hoogste Kwaliteit Tegen Scherpe Prijzen! Bekijk ons unieke assortiment champagneglazen. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Bij Cookinglife heeft u volop keuze aan design, kristal en hoogwaardige merken champagneglazen met een snelle levering.


Deze luxe champagneglazen zijn van een goede kwaliteit en hebben een inhoud van 17cl! Wegens groot inkoopvoordeel kunnen wij u deze champagneglazen goedkoop aanbieden! De levering van deze gegraveerde champagneglazen is slechts 1-werkdagen!


Of dat het champagneglas een prominente plek krijgt in bijvoorbeeld een vitrinekast.

De glazen blijven een mooi aandenken aan die bijzondere gelegenheid. Gravure op het voetje van het champagneglas. Een gravure op het voetje van het champagneglas is een mooie manier om de boodschap subtiel te verwerken in het glas. Het champagneglas kan worden gepersonaliseerd met een gravure van jouw eigen tekst in combinatie met een leuk sjabloon. Je kunt door ons een gepersonaliseerd champagneglas laten graveren.


Bepaal zelf welke afbeelding of welk figuur op het glas gegraveerd moet worden en voorzie het glas van een toepasselijke tekst, zo lang daar de ruimte voor is natuurlijk. Maar dan wél in een mooi gevormd en stevig champagneglas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts