donderdag 30 juni 2016

Sfeervolle badkamer

Sfeervolle badkamer

Bekijk hier onze ruime Collectie! Inclusief Klantervaringen! Complete badkamers of los sanitair voor lage prijzen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Een badkamer , iedereen heeft er wel één.


Of hij nu groot of klein is, wie wil er nou geen gezellige badkamer ? Maar hoe creëer je een sfeervolle badkamer ? Wat zijn tips om een gezellige badkamer te maken? Bij een verhuizing wordt meestal de minste aandacht geschonken aan de badkamer. Sfeervolle gietvloer badkamer. De badkamervloer is erg belangrijk voor de sfeer en uitstraling van uw badkamer.


De compleet naadloze Solo Gietvloeren stralen rust en warmte uit. De topcoat beschermt tegen krassen en beschadigingen en is bovendien volledig vloeistofdicht. Dat zorgt ervoor dat de gietvloer uitermate geschikt is als badkamervloer. Een sfeervolle badkamer door de afwerking met hout. Voor de familie Cornelis maakten wij een badkamer ontwerp met dubbele wastafel met houten lades, een aparte kast met dezelfde houtafwerking, een heerlijke ruime regendouche met glazen deur en een zwevend toilet.


Sfeervolle badkamer

Wilt u optimaal kunnen genieten? Dan is deze badkamer met vrijstaand ligbad en grote doucheruimte echt iets voor u. Het ligbad heeft een hoofsteun en de douche is voorzien van een ingebouwde hoofddouche voor extra luxe. De betonlook tegels geven de badkamer een sfeervolle uitstraling. Dit hoeft lang niet altijd volledig landelijk te zijn, zoals veel mensen wel denken. Je kunt kiezen voor een vrijstaand bad op pootjes maar ook voor gewoon een rustig bad met een mooie badplank er op van rustiek, oud hout.


Deze sfeervolle badkamer is ontstaan door de natuurlijke materialen die zijn toegepast. In een rustige grijze sfeer zien we warme houtaccenten. Achter het vrijstaande bad is de wand voorzien van natuurstenen steenstrips. De kleurschakeringen in deze sfeerwand sluiten perfect aan op de grijze tegellijn en het eikenhouten meubilair.


Een douche in de ochtend of juist een ontspannend bad in de avond. We doen dit het liefst in een fijne, frisse badkamer. Met de mooiste tegels, een prachtig bad en hier en daar een accent kleur creëer je een unieke, persoonlijke ruimte. Deze prachtige sfeervolle badkamer met warme natuurlijke kleuren en luxe moderne materialen.


Er is gekozen voor een halfrond badkamer meubel in een houtkleur die perfect past bij de natuurlijke kleuren van de tegels, een moderne strakke toiletpot op een ondiep inbouwreservoir zodat deze niet boven het raam uit komt, een heerlijk bubbelbad en een strakke moderne radiator. De wand en vloertegels tegels in deze badkamer zijn van vtwonen en passen bij de stijl van het stoere badmeubel met de opbouwkommen van Primaba de vloertegels met printje maakt de badkamer net even anders. De nissen in de muur geven sfeer en doordat er spots in geplaatst zijn net even wat extra. Dit mooie voorbeeld van een sfeervolle badkamer bewijst dat heel goed.


Tips voor een sfeervolle badkamer. Aan de hand van de volgende voorbeelden zal je zien dat het heel gemakkelijk is om een saaie badkamer om te toveren tot een sfeervolle badkamer. Met een eigen identiteit die afhankelijk is van gezinssamenstelling, wensen en stijl.


Wauw een prachtige badkamer in Dedemsvaart. De witte tegels geven een mooi contrast met de donkere tegels en de aankeding maakt het natuurlijk. Deze familie in Enschede wilde een nieuwe complete badkamer.


Sfeervolle badkamer

Aan ons de eer om deze te ontwerpen en te realiseren! BadkamerID staat voor vakmanschap en kwaliteit. Het is een prachtige badkamer geworden die perfect past in de beschikbare ruimte.


Elk hoekje is optimaal benut. Deze badkamer is helemaal volgens de allerlaatste trends. Milan en Cris hebben samen een huis gekocht in Vinkeveen.


Sfeervolle badkamer

Milan is interieur-bouwer en Cris is interieur-styliste. Wat een top combinatie is dat. Wij komen vaak in verschillende soorten woningen, maar dit top duo heeft er wel iets heel moois van gemaakt. Een oase van rust in de drukke binnenstad.


Dat is wat deze sfeervolle badkamer met warme tinten biedt. Het meubel van Detremmerie biedt meer dan voldoende opbergruimte dankzij de onderkasten maar ook de spiegelkasten boven het meubel. Het open stuk in het midden is een leuke eye catcher.


Heeft u op een van onze social media kanalen een mooie badkamer gezien? Hieronder kan u alle producten vinden! Een nieuw product in de keramiek. Doordat de Kerlite badkamer vloertegels zo dun zijn zijn zij veel flexibeler dan traditioneel keramiek.


De Kerlite Plus badkamer vloertegels kunnen zelfs direct op een oude tegelvloer geplaatst worden. Vloertegels maken je badkamer ruimtelijk. De zachte warme, maar ook frisse kleuren gecombineerd met natuurlijke elementen zoals de kiezels geven direct een gevoel van wellness.


Het meubel is hierop een prachtige aanvulling, en natuurlijk ook de ruime inloopdouche met rainshower.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts