maandag 6 juni 2016

Kussensloop 45x45

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Je kunt de kussensloop in 45xcombineren met andere modellen in deze maat. Of zorgen voor een speels karakter, door er ook andere afmetingen bij te leggen.


Kussensloop 45xen diverse andere maten.

Op die manier kun je er verschillende kanten mee op, net als aan de hand van de kleuren en de materialen. Dit kussen heeft aan de voorzijde korte franjes met een glansdraadje. Deze kussenhoezen worden geleverd zonder binnenvulling.


Je vindt deze bij Beter Bed. Is het tijd voor een frisse en nieuwe look? Met een nieuwe sierkussenhoes is dat zo geregeld. Dagen bedenktijd gratis retourneren 250.

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Door een kussenhoes of kussensloop te vervangen kun je op een eenvoudige manier een heel andere sfeer geven aan de woonkamer, lounge, serre of slaapkamer.


Heb je bijvoorbeeld een bruine lederen bank met licht gekleurde sierkussens, dan geeft dat de woonkamer een rustieke sfeer. Zo heb je altijd een passende kussensloop bij je beddengoed. De kussenslopen passen goed bij onze hoofdkussens.


Ze vormen zich gemakkelijk om jouw kussen heen en blijven daarom altijd heel goed zitten. Met onze kussenslopen van katoen geef je je bed de uitstraling die jij wilt. En zo kies je zelf de sfeer van je slaapkamer.


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Groot aanbod tuinartikelen online! Kom naar de winkel of bestel online!


Wij bedrukken de kussens full colour, volledig bedrukt, dus zonder witte randen en zijn van de hoogste kwaliteit!

Alle kussenhoezen in 45xworden direct na het bestellen verstuurd. U kunt ervoor kiezen om veilig te betalen per factuur, met uw creditcard of via een bankoverschrijving. En of kussenhoes 45xvierkante is. Geef je kussenovertrek op een groot afdrukbereik een persoonlijk tintje en vergroot de feel good-factor. Op zoek naar afwisseling in de woonkamer of slaapkamer?


Evry - Design kussensloop - 45xCM. Normale prijs €Aanbiedingsprijs €Aanbieding. BARBARA BECKER Kussenhoes Heimat petrol 45xcm. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Gratis bezorging vanaf 20.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts