dinsdag 7 juni 2016

Muurdecoratie woonkamer ideeen

Hollandse Hoogte en Teylers Museum! Ontdek ons unieke assortiment wanddecoraties. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield.


Wanddecoratie ideeën voor woonkamer muurdecoratie en meer.

De muren van een woonruimte zijn een bepalende factor voor de uitstraling van de ruimte en het gevoel dat deze geeft. Witte muren zorgen voor een ruimtelijk effect, terwijl een kleur juist sfeer geeft. Voor de woonkamer zijn de keuzes op dit gebied het meest belangrijk. De muur van je woonkamer is iets wat meteen opvalt in je interieur. Je zit er niet alleen zelf heel de dag tegen aan te kijken, maar ook de visite zal het meteen opvallen.


In dit artikel geven we inspiratie voor de muur van je woonkamer. Wat kun je allemaal doen qua kleuren, qua decoratie en meubels. Oriënteer je door de vele muurdecoratie ideeën, zoals de artikelen over behang.

Voor deze woonkamer decoratie kun je kiezen om het zelf te maken of nog gemakkelijker: om het geheel gewoon in één keer te bestellen. Woondecoratie ideeën: Gepersonaliseerde decoratie. Om je muurdecoratie in de woonkamer écht persoonlijk te maken zijn foto’s altijd een goed idee.


KARWEI brengt je op nieuwe ideeën. Met muurdecoratie tover je een kale wand makkelijk om in een uniek kunstwerk. Probeer bijvoorbeeld eens magneetverf, sierlijsten, sjabloneren of fotocollages.


Van wanddecoratie voor je woonkamer tot muurstickers voor de kinderkamer: leef je uit! Een kale muur in je woonkamer is als een leeg schildersdoek. Originele muurdecoratie voor elk interieur. De woonkamer , slaapkamer, kinderkamer, keuken in een mum van tijd omtoveren, gaat het best aan de hand van muurdecoratie.


De ruimte krijgt in hoge snelheid een totaal andere uitstraling. Muurdecoratie op maat voor je woonkamer. Onze muurdecoratie voor je woonkamer wordt allemaal op maat geprint en geproduceerd.


Dat betekent dat we niet in uur leveren, maar ieder product met de grootste zorg voor je maken. Dit zorgt voor het mooiste resultaat. Want geen woonkamer is toch hetzelfde?


Duurzame stickers voor op de muur?

Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Woonkamers online bestellen. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Ruim assortiment woonkamer.


Soms is het moeilijk om iets te vinden dat past bij je smaak en jouw interieur. We willen het je graag wat makkelijker maken en hebben daarom een aantal bijzondere woondecoratie ideeën voor je op een rij gezet. Foto via smartphoto Stel je een onzichtbaar vierkant of rechthoekig frame voor dat je kan opvullen met fotocanvassen. Door gebruik te maken van verschillende beelden met verschillende afmetingen kan je erg verrassende resultaten bekomen.


Dieren van karton kunnen in elk interieur, in de strakke moderne woonkamer neem je bijvoorbeeld een gekleurde variant die opvalt terwijl je in een landelijke inrichting eerder een bruin hertenhoofd zal laten opvallen, deze accessoire kan altijd! De laatste maar zeker niet de minste is aluminium. Altijd leuk, en zeker niet in alle Nederlandse huiskamers te vinden: de muurhanger. Muurhangers kunnen echte eye catchers zijn als je kiest voor felle kleuren, zoals in het voorbeeld hieronder. Wil je je woonkamer wat minder opvallend opleuken?


De muren in de woonkamer zijn vaak een egale kleur zoals wit, beige, zand of grijs. Er mag tussen deze muren best een muur zijn die eruit springt. Dit kun je doen door middel van behang. Pak een muur in de woonkamer waar niet de nadruk op ligt, en laat deze opvallen door mooi behang. Of je nu kiest voor citaten of dichtregels, dit idee voor muurdecoratie staat garant voor de sfeer die jij zoekt voor je woonkamer.


En het is gemakkelijker te doen dan je zou denken! Met de markers van edding en onze stap-voor-stap werkbeschrijving breng je deze fantastische muurdecoratie in een handomdraai in jouw. Het prettige is dat je wanddecoratie heel snel kunt wisselen. Er zijn zelfs mensen die voor elk seizoen of elke gelegenheid al hun wanddecoratie in de woonkamer wijzigen.


En juist omdát het niet zo veel werk is, kan het prima. Ik hoop je te inspireren met deze wanddecoratie woonkamer ideetjes, scroll naar onderen voor leuke producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts