dinsdag 7 juni 2016

Badkamer gordijn rails

Zoek naar gordijn rails op de nieuwe KensaQ. Ruim assortiment Badkamer. VIDGA gordijnrails bieden je nieuwe ophangmogelijkheden voor je gordijnen of paneelgordijnen.


Of het nu aan de wan aan het plafond of op een hoek is - VIDGA is overal eenvoudig te monteren. Zo kan je gordijnen ook als scheidingswand gebruiken en verschillende lagen combineren met de drievoudige rail.

Wat is het toch prettig als de roede in de badkamer perfect past en aansluit op jouw wensen. Geen geklungel meer met lelijke plastic douchegordijn-stangen! RoedesOnline levert ook gebogen roedes. Bestel vandaag uw gordijnrails en profiteer van gratis verzending. Alles voor een aangeklede ruimte.


Eenvoudig online bestellen. Ben je op zoek naar gordijnringen om je douchegordijn mee op te hangen?

Bekijk dan alle douchegordijnringen in ons veelzijdige assortiment. Bij Saniweb heb je daarom een ruime keuze uit ringen in allerlei verschillende vormen en kleuren. Wave glijders nu ook voor Stucrails. Gordijnrails instucen in het plafond. Je kamer is af, je gordijnen gekozen.


Nu is het alleen nog een kwestie van ze ophangen! Je hebt dan, afhankelijk van je gekozen gordijn , de keus tussen een gordijnroedes en gordijnrails. Een gordijnroede of gordijnrails kun je aan het plafon op de muur of in het kozijn ophangen. Mooi douche gordijn met hoek rails. Normaliter wil je een gordijnrails die niet teveel opvalt ten opzicht van het gordijn.


Daarom zijn onze materialen voornamelijk in het grijs en wit leverbaar. Deze gordijnrails is geschikt voor zware gordijnen tot maar liefst kilo per vierkante meter stof, maar ook elegant en geschikt voor transparanten en inbetween gordijnen. Hoogwaardige douchegordijn systemen die uit één stuk rail, inclusief bochten, op maat kunnen worden gemaakt.


Losse bochten en haperende railverbindingen zijn. Deze praktische douchegordijnringen zijn ideaal om douchegordijnen en draperieën op te hangen. Een set bestaat uit zilverkleurige gordijnringen van duurzaam, gepolijst vernikkeld roestvrij staal.

De rollers aan elke ring zorgen ervoor dat de ringen moeiteloos over elke gordijnrails zullen glijden. Geschikt voor verschillende soorten. Bent u op zoek naar een gordijnrails met een specifieke bocht of heeft u meerdere gordijnrails voor uw huis (of project) nodig? U ontvangt binnen uur een vrijblijvende offerte.


Niet alle ramen hebben altijd een standaard maat. Bij KARWEI kun je gordijnrails en gordijnroedes op maat laten maken. Heb je bijvoorbeeld een erker of een uitbouw die rond aflopen, dan kunnen wij voor jou gordijnrails maken, voorzien van één of meerdere bochten. Werk de gordijnrails mooi weg in het stucwerk van het nieuwe plafond. Een gordijn zonder gordijnroede en gordijnrails , daar heb je niet zoveel aan.


Voor vrijwel alle gordijnrails zijn Wave glijders beschikbaar: ook voor de stucrail. Dan heb je ook een ophangsysteem nodig. En daarom zijn roedes en rails onmisbaar.


Bij Kwantum hebben we ruim de keuze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts