vrijdag 24 juni 2016

Rolgordijn badkamer vochtbestendig

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Brugman biedt een grote Badkamercollectie aan. Bekijk hier onze ruime Collectie!


Gebruik ook onze Budgetplanner en 3D Badkamerplanner en vind jouw Perfecte Badkamer.

Goedkoper Dan In De Winkel. Om toch rolgordijnen in de badkamer op te hangen zijn er rolgordijnen die zijn gemaakt van speciale vochtbestendige stoffen of de stoffen zijn behandeld met een speciale coating. Hierdoor zijn deze rolgordijnen uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zaols de badkamer maar ook een schuur of aanbouw welke wellicht minder goed geisoleerd is. Rolgordijnen voor in de badkamer.


Onze rolgordijn stoffen zijn van 1 polyester waardoor onze rolgordijnen erg geschikt zijn voor gebruik in vochtige ruimtes. Verduisterende rolgordijnen bieden absolute privacy door de speciale licht dichte coating die op de achterzijde van de stof zit. Vochtbestendige rolgordijnen gebruik je met name in de badkamer en keuken.


Hier hebben we een groot aantal vochtbestendige polyester rolgordijnen voor je uitgezocht in de meest uiteenlopende stoffen en kleuren.

Als je geen compromis wilt sluiten tussen design en functionaliteit, kies dan voor HEWO. De stof is namelijk waterafstotend en schimmelwerend. Hoe vochtbestendig is jullie rolgordijnstof? Door de samenstelling zijn onze polyester rolgordijnen zeer geschikt voor een vochtige ruimte als de badkamer.


Bovendien verkleurt polyester niet en neemt het bijna geen vocht op. Met een vochtpercentage van slechts krijgen bacteriën en schimmels geen kans. Meestal moet de stof ook nog verduisterend of ondoorzichtig zijn om de privacy te garanderen.


Een rolgordijn voor de badkamer moet natuurlijk vochtbestendig zijn. HEWO Raamdecoratie levert veel van deze combinaties voor een perfect badkamer rolgordijn in de kleur die aansluit op jouw wensen. Een lichtdoorlatend rolgordijn van screenstof is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je voldoende lichtinval- en privacy wenst. Voor de badkamer zijn er rolgordijnen in een speciale vochtbestendige stof.


Kies de verduisterende variant zodat je altijd verzekerd bent van privacy. Onze badkamer rolgordijnen zijn speciaal geschikt voor vochtige ruimtes in huis, zoals je badkamer. De stoffen zijn verduisterend en bieden daarmee volledige privacy. Ben je op zoek naar een badkamer rolgordijn in een specifieke kleur?


Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze stylisten.

Kies uit 9producten vanaf € 100. Dit rolgordijn is speciaal ontwikkeld voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer en de keuken. Ook veel van onze duo rolgordijnen kun je in vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken gebruiken. Bovendien kun je door de eenvoudige bediening de inkijk van een duo rolgordijn heel snel en makkelijk voorkomen.


In ons brede assortiment is er ruim voldoende keuze en een groot aantal Toppoint raamdecoratieproducten zijn geschikt voor zowel de badkamer als de keuken. Vanzelfsprekend moet de raamdecoratie voor de badkamer en keuken vochtbestendig zijn. Vandaar dat elk onderdeel van het product gemaakt is van vochtbestendige. Gordijnen voor de badkamer. Als raamdecoratie zijn gordijnen in de badkamer niet de beste keuze.


De badkamer is een vochtige ruimte, waar andere raambekleding beter geschikt voor is. Het beste kies je voor vochtbestendig materiaal zoals PVC of kunststof. Aanrader: jaloezieën in de badkamer geven privacy én je kunt naar wens spelen met de.


Badkamer rolgordijn kopen U wilt dat uw badkamer rolgordijn lang mee gaat. Daarom voorzien wij ons doek van een extra vochtbestendige coating. Ook zorgen we altijd dat het doek exact recht loopt door hem op te hangen en te controleren. Door middel van ons high-end oprolsysteem is de bediening vloeiend en uiterst duurzaam. Een comfortabele badkamer is de ideale plek om de rust op te zoeken die je nodig hebt om alle belevenissen van de dag te verwerken.


Goed daglicht en frisse lucht dragen bij aan het comfort van een badkamer. De dakramen in deze badkamer zorgen daarvoor. Ze zijn op afstand bedienbaar, werken op zonne-energie en hebben een vochtbestendige afwerklaag.


Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk rolgordijnen kopen. Praxis heeft regelmatig rolgordijn aanbiedingen en speciale acties. Kijk op onze website of in onze folder voor de huidige rolgordijnen aanbieding.


Houd ook onze actiepagina goed in de gaten om je rolgordijnen goedkoop te scoren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts