dinsdag 21 juni 2016

Buisventilator 125mm met timer

Buisventilator 125mm met timer

Buisventilator Kopen doet u bij De Grootste In Ventilatie. Op werkdagen voor 12:uur besteld? Dan bezorgt de Ventilatiekoerier vandaag nog! Fluisterstil en zeer krachtig. Bestel dit type buisventilator nu!


Buisventilator 125mm met timer

Geschikt voor vele toepassingen. Vijf jaar garantie op het grootste assortiment buisventilatoren van Nederland. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Deze Radiaal ventilator heeft een kunststof behuizing. Badkamerventilator met timer én vochtsensor. Soms wil je dat de ventilator sowieso een bepaalde tijd blijft blazen, onafhankelijk van de luchtvochtigheid. Bijvoorbeeld omdat je een toilet in je badkamer hebt staan. Na gebruik van het toilet is de lucht niet vochtig, maar wil je wel de lucht verversen.


Monteer de geluidsarme en energiezuinge badkamerventilator met timer voor een gegarandeerde aan- en afvoer van lucht. Onze badkamerventilatoren zijn geschikt voor afzuiging in uw badkamer, toilet, berging of iedere andere ruimte in uw huis. Speciaal hiervoor zijn de buisventilatoren met geïntrigeerde en instelbare nalooptimer, of met vochtsensor. Zorg voor de juiste afvoer en buizen voor de ventilatoren. Bekijk hier de gehele collectie.


Rohreinschubventilatoren im Durchmesser 10 1u. Zusatzfunktionen Kugellager, Nachlauf u. De buisventilatoren uit ons assortiment zijn gemaakt van hoogwaardig metaal of kunststof en zijn geschikt voor het plaatsen in of tussen een flexibele aansluiting of bijvoorbeeld een spirobuis. Hierdoor ook populair als ventilator voor grotere badkamers met een inhoud tot c. De populairste buisventilator met een diameter van 125mm is de Cata 125. Met de geisoleerde behuizing een bijzonder stille werking.


Buisventilator 125mm met timer

Deze verluchter van Sencys is zowel geschikt voor een wandmontage alsook een plafondmontage. Met een diameter van 125mm is deze ventilator geschikt voor ruimtes tot 15m2. De ventilator kan aan -en uitgezet worden middels een schakelaar.


Dankzij de timerfunctie zal na uitschakeling de ventilator nog enige tijd in werking blijven (in te stellen). Montage buisventilator met timer. De behuizing is uitgerust met een vlakke montageplaat voor bevestiging aan de muur of plafond. Voor 16:bestel morgen in huis.


Het assortiment bestaat uit de Soler en Palau buisventilator en de Soler en Palau buisventilator met timer. De buisventilator met vochtsensor bij Sander Vunderink Elektromaterialen is geschikt voor de badkamer en het toilet. Een buisventilator is een ventilator die je kan bevestigen op een luchtkanaal. Een voorbeeld van een goede buisventilator is de ROTHEIGNER buisventilator. Door het grote uitblaasvermogen zorgt een buisventilator voor een goed geventileerde ruimte.


Deze ventilator bevestig je met gemak op een luchtkanaal van 1mm of 1mm. Deze super stille buisventilatoren uitgevoerd in kunststof zijn voorzien van een speciaal ontwikkelde binnenmantel met geluiddempende foam, welke het motor geluid direct absorbeert. Hierdoor zijn de TD 1buisventilatoren met name geschikt voor ruimten waar mensen werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts