woensdag 8 juni 2016

Alphatex sf

Sikkens Alphatex SF tegen Groothandelsprijzen. Voor 16u = Morgen in huis. Klanten beoordelen ons met een 9. Het grootste aanbod verf en lak online! Altijd scherp geprijsd bij Verfwebwinkel.


Technical Report decontamineerbaarheid Alphatex SF. Ideaal voor het schilderen van bijvoorbeeld de muur in de woonkamer of hal. Afwerken met lagen Alphatex SF.


Gelieve de technische fiche van het product te raadplegen voor gedetailleerde toepassingsinstructies. De Alphatex is geschikt voor beton, stucwerk, gipsplaten, glasweefsel en metselwerk. Het rendement van deze verf is vierkante meter per liter. De Tex is stofdroog na een uur en overschilderbaar binnen uur.


Eenvoudig te verwerken matte binnenmuurverf. Ik werd gevraagd in Duitsland vlak over de grens om 3mwanden te sausen. Hardnekkige vlekken als modder, ketchup en stiften zijn makkelijk en goed te verwijderen met een nat schoonmaakdoekje.


De geschilderde muur gaat niet glimmen na het schoonmaken. Met deze verf kunt u uw glasweefsel schilderen voor een schitterend resultaat. Gronden met Alphatex (mat) SF. Dekkend afwerken met Alphatex (mat) SF.


Behandelde ondergronden Oude intacte dispersie-, olie- en alkydharsmuurverflagen Geheel wassen met Polyfilla Pro S600. Glanzende olie- en alkydharsmuurverven goed mat schuren. Eventuele gebreken bijwerken. Poederende verflagen impregneren met Alpha Fix.


Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Bellen kan natuurlijk ook! Alleen gekeken naar de prijs per liter is Projecttex goedkoper. Gratis bezorgd vanaf € 5-. Zeer ruim aanbo Morgen in huis!


Alphatex sf

Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Opmerking: - Oude olie- en alkydharsmuurverven in vochtige ruimten, zoals keukens en bad- of doucheruimten niet met Alphatex SF overschilderen. Akzo Nobel Decorative Coatings B. Schrobklasse √ Mat √ Goede dekkracht. Nadat deze goed is doorgedroogd (3-weken), kunt u hardnekkige vlekken zoals ketchup en koffievlekken eenvoudig verwijderen met een natte schoonmaakdoek, zonder dat deze gaat opglanzen. Bevat geen vervelende stank of geuren.


Is zeer gemakkelijk te verwerken. Bestel Alphatex Satin SF nu voor € 995. Wat kleuren betreft is de muurverf te verkrijgen in wit en alle gangbare kleuren.


Alphatex sf

Minimale houdbaarheid in ongeopende verpakking is maanden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts