dinsdag 28 juni 2016

Kenteken sticker eigen tekst

Dan is je huidige verzekering vaak niet meer de beste. Vergelijk op: prijs, inhou beoordelingen van anderen en meer. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!


Nadat ik de gewijzigde versie had opgestuur kreeg ik binnen zeer korte tijd al de melding dat mijn opdracht in productie was gegaan. Je kan je eigen tekst verzinnen of bedrijfsnaam erop zetten met eventueel een logo of afbeelding.

Eigen Tekst Afmeting: 47cm lang en ca. Deze nummerplaat stickers zijn UV en Waterproof. Wij voorzien de print van een beschermende transparante laminaat. Verander jouw nummer plaat makkelijk met deze funny kentekensticker. Onze kenteken - stickers zijn er al vanaf € 99.


Bestel snel en tover een glimlach op het gezicht van uw mede- weggebruikers! Deze kenteken stickers zijn bedoeld om onder het kenteken te plaatsen. Alle kentekenstickers worden geleverd zonder achtergrond en zijn daardoor niet.

Stickers kenteken stuks met eigen tekst vanaf € 9 tekst sticker nummerbord voor bedrijf of particulier. Tevens hebben wij flinke staffelkortingen als u meerdere kenteken stickers besteld. Maak snel een ontwerp voor sticker aan voor uw eigen kenteken houder.


U kunt zelf bepalen welke tekst u wilt en vervolgens kunt u deze eenvoudig te bestellen. Welkom op onze website, kentekenhouder sticker is een sticker met eigen tekst die je op een kentekenplaathouder plakt dit word ook wel nummerbord stickers genoemd. Een sticker is niet altijd goed want er zitten hier voordelen en nadelen aan.


We hebben een enorme passie voor trucks. Originele en kwalitatief goede producten en alles voor een tevreden klant. Daar gaan we elke dag weer voor. Tekst babykamer is een heel leuk cadeau voor een babyshower om je vriendin te verrassen met leuke naam tekst sticker muur of naamsticker tekst deur kinderkamer maken.


Dit kan natuurlijk allemaal met muursticker eigen tekst maken! Voeg je eigen foto's en tekst toe. Bestel bij ons uw Nederlands kenteken op sticker. Kenteken sticker Motor eigen tekst 190x15mm. Ontwerp deze kentekensticker met uw eigen tekst voor op uw auto.


Voor sportautos hebben wij ook een kleiner. Bij Stickermagnaat kunt u nummerbord stickers op maat laten maken.

Zo kunt u op een effectieve manier uw bedrijfsnaam of website onder uw kenteken vermelden. U hoeft slechts uw reclametekst en het gewenste aantal stickers aan ons door te geven. Onze nummerbord stickers worden in hoge kwaliteit geprint en zijn permanent klevend. In verband met persoonlijke omstandigheden is de dienstverlening op deze website beëindigd. Naam kentekenplaat laten maken De naam kentekenplaat is razend populair omdat er zoveel keus is.


Op een selectie van kleuren kunt u welke tekst dan ook op laten persen. Een kentekenplaathouder met tekst is de subtiele reclame voor uw onderneming. Een verwijzing naar uw bedrijfsactiviteit met een logo, slogan of uw internet adres is een must-have! Wij beletteren onze kentekenplaathouders met de hoogste kwaliteit outdoor signfolie.


Deze is permanent bestand tegen weersinvloeden, 1 kleurecht en slijtvast. De tekst heeft altijd een hoogte van circa 15mm en wordt altijd gemaakt met alleen maar hoofdletters. Maximaal tekens is mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts