donderdag 23 juni 2016

Praxis velux rolgordijn

Praxis velux rolgordijn

Unieke eenvoudige installatie met schroeven. Bestel direct de perfecte maat! Te installeren binnen minuten. Rolgordijnen voor elk merk dakraam. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkoper Dan In De Winkel. Je kunt kiezen voor traditionele verduisterende gordijnen, of voor een rolgordijn als verduisteringsgordijn. Zelfs als je een dakraam hebt waar het licht door naar binnen valt, kun je een goed verduisteringsgordijn vinden bij Praxis.


Kijk maar eens op onze website, daar hebben we al onze verduisteringsrolgordijnen netjes bij elkaar gezet voor je. Wil je je slaapkamer goed verduisteren? Of heb je een draaikiepraam of dakraam en zoek je daarvoor een geschikt rolgordijn ? Dan ben je bij Praxis aan het juiste adres.


Praxis velux rolgordijn

Naast bekende Velux rolgordijnen voor dakramen zijn er ook speciale rolgordijnen voor draai-kiepramen en kantelramen. Door te klikken op de aanmeldknop ga je akkoord met de privacy. Dit rolgordijn is geschikt voor Velux dakraamsystemen. Met een centraal trekmechanisme kan het verduisterende rolgordijn van de onder- tot de bovenkant ingesteld worden om te voorzien in je behoeften bij verschillende gelegenheden en op verschillende momenten.


Het is gemaakt van vuilbes. Zonder zorgen je dakraam rolgordijn kopen. Een verduisterend rolgordijn voor je dakraam is een perfecte oplossing. Alleen met GAMMA Voordeelpas.


Praxis velux rolgordijn

Het dakraamrolgordijn is voorzien van een cassette zijprofielen waardoor er geen licht langs de stof van het rolgordijn komt. Dit type gordijn is geschikt in ruimtes waar je geen lichtinval en geen inkijk wil. Denk bijvoorbeeld aan de slaapkamer. Dakraam rolgordijnen zijn ideaal voor het verduisteren van kamers met schuine dakramen. Daarnaast creëer je er meer sfeer mee!


Bekijk de opties bij KARWEI! Of wil je jouw kamer helemaal afmaken met een rolgordijn of met houten jaloezieën? Bij Praxis kun je raamdecoratie kopen voor iedere sfeer en iedere ruimte, bijvoorbeeld raamdecoratie voor de badkamer, slaapkamer, keuken of raamdecoratie voor de woonkamer. Je vindt raamdecoratie van hout, kunststof en meer bij Praxis.


Praxis velux rolgordijn

Precies op maat voor elk dakraam. Warmte-isolerend in de Winter, Zonwerend in de Zomer. Eenvoudig te Monteren, Ontdek nu! In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Verduisterend Velux dakraam rolgordijn op maat. Voeg een bedieningsstok toe aan je bestelling zodat het dakraam en het rolgordijn gemakkelijk te bedienen is. Het verduisterende gordijn is gemaakt van vuilbestendig polyester met een speciale hittewerende aluminium coating aan de achterzijde waardoor ze warmte-isolerend zijn in de winter en zonnewarmte reflecteren in de zomer. Onze verduisterende rolgordijnen bieden u verduistering op elk gewenst moment van de dag. Ideaal voor slaapkamers en kinderkamers waar lichtregeling erg belangrijk is.


Verduisterende rolgordijnen zijn de oplossing voor een goede nachtrust of een prettig middagdutje. Een rolgordijn voor een dakraam is anders dan een gewoon rolgordijn. VELUX Verduisterend rolgordijn.


Dat komt vooral doordat een dakraam schuin loopt. Een gewoon rolgordijn hangt langs een gewoon, verticaal raam naar beneden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts