maandag 20 juni 2016

Borstelloze gelijkstroommotor

Dit type gaat langer mee en is zuiniger dan een boormachine met koolborstels. Een borstelloze accu-schroefboormachine levert ook bij lage toerentallen vol vermogen en wordt niet warm. Al die nadelen treden niet op bij borstelloze gelijkstroommotoren. De borstelloze , groefvrije en op kosten geoptimaliseerde motoren bieden meer continu koppel en 1 meer vermogen ten opzichte van vergelijkbare motoren. Dit zonder afbreuk aan de probleemloze werking en lange levensduur die men van een borstelloze gelijkstroommotor mag verwachten.


De 22ECPborstelloze gelijkstroommotor is voorzien van.

Borstelloze gelijkstroommotoren met ijzerloze rotor en maximale levensduur: Ø – mm, – 4W. De elektronisch gecommuteerde maxon EC-motoren worden gekarakteriseerd door een optimale koppelkarakteristiek, hoog vermogen, een extreem groot toerentalbereik en door de ongeëvenaarde levensduur. Bij een gelijkstroommotor wordt mechanisch in de motor met behulp van de commutator (collector), of elektronisch bij de zogenaamde borstelloze elektromotor, de richting van het magnetisch veld veranderd.


Bij deze gelijkstroommotoren wordt het magnetisch veld niet veroorzaakt door statorspoelen maar door permanent magneten. De rotor bevat geen ijzer. Er zijn de volgende uitvoeringen: 1. Schijfankermotoren (pancake motors). Ook wel: borstelloze DC motor, brushless DC motor.


Er bestaan ook permanent mageneet gelijkstroommotoren zonder borstels.

Deze motor verschilt van de geborstelde PMDC-motor omdat bij het checken van de positie van de stator- en rotormagneten ten opzichte van elkaar (om op tijd de stroomrichting om te draaien), geen gebruik wordt gemaakt van borstels en communator, maar van een sensor. Ook kunt u kiezen uit auto, huishoudelijke apparatuur borstelloze gelijkstroommotor. De motoren zijn naar wens voorzien van ijzerloze spoelen of spoelen die om een ijzeren kern zijn gewikkeld.


Borstelloze Gelijkstroommotor 24v , Find Complete Details about Borstelloze Gelijkstroommotor 24v, Borstelloze Gelijkstroommotor , Borstelloze Dc Motor, Gelijkstroom Motor from DC Motor Supplier or Manufacturer-TT Motor (Shenzhen) Industrial Co. De belangrijkste eigenschap van de gelijkstroommotor is dat het toerental op een eenvoudige manier geregeld kan worden. OWO INTERNATIONAL TRADING CO. LTD is best Brushless gelijkstroom-Motor , Borstelloze DC-Motor-Driver en Brushless gelijkstroom-Pomp van het Motorwater leverancier, wij.


Rotero is echter ook zeer goed in staat borstelloze DC motoren geheel naar uw wensen en eisen aan te passen, zodat u altijd een borstelloze DC motor heeft die perfect bij uw situatie past. De standaard borstelloze DC motoren kennen een redelijk brede range aan opties. Met de introductie van moderne vermogens-electronica is het mogelijk geworden om gelijkstroom motoren te ontwikkelen die zonder, de kwetsbare, commutator en koolborstels kan werken. Ik zit in mijn laatste jaar elektriciteit-elektronica en moet voor mijn eindwerk de werking van een borstelloze DC motor weten voor verder te kunnen. Deze motoren staan bekent onder de afkorting BLDC (Brushless DC) electric motor.


Aangezien ik niet echt een goede site vindt waar uitleg op staat hoop ik dat iemand een goede site weet of zelf wat uiteg kan geven. Bespaar tot wel via kiesproduct. Verkoop en onderhoud van gelijkstroommotoren. Zoekt u een gelijkstroommotor , dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.


Naast de aanschaf, kunt u bij ons ook terecht voor advies op maat, onderhoud of reparatie van uw gelijkstroommotor. China borstelloze gelijkstroommotor lijst fabrikanten, krijg toegang tot borstelloze gelijkstroommotor fabrikanten en leveranciers borstelloze gelijkstroommotor uit China effectief op nl. De borstelloze gelijkstroommotor heeft een langere levensduur dan de borstelmotor vanwege het ontbreken van de slijtende koolborstels.

De koolborstels zijn namelijk vervangen door elektronische commutatie. Extra bijkomend voordeel is dat dit een hogere vermogensdichtheid geeft dan standaard borstel motoren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts