maandag 27 juni 2016

Afsluitbare bakken

Zoek naar kunstof bakken op de nieuwe KensaQ. De afsluitbare bakken en palletboxen in Euro-formaat zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen 30x20cm, 40x30cm, 60x40cm, 80x60cm, 120x80cm, en 120x100cm zijn stabiel op elkaar stapelbaar. De afsluitbare stapelbakken zijn compatibel met andere Euro-formaat stapelbakken, pallets, rolcontainers en dollies.


Kunststof bakken met deksel voor veilige opslag en transport. De stapelbakken met deksel zijn uitgerust met kunststof Easy Open sluithendels.

Ga je binnenkort verhuizen? Of zoek je handige opbergers voor je overbodige spullen? De praktische, kunststof bakken zijn ideaal te gebruiken voor het bewaren en vervoeren van allerlei producten. Vind de beste selectie afsluitbare bak fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit afsluitbare bak voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Bewaar producten in een stapelbare en waterdicht afsluitbare box in kunststof Stapelbare plastic opbergboxen hebben een volume van tot liter. Ook kunststof bakken met deksel zijn op elkaar te stapelen. Voor dit type bak wordt gekozen indien de inhoud droog, stofvrij en beschermd tegen ongewenste inkijk moet zijn.

Door de bakken te voorzien van een handgreep worden de kunststof bakken met deksel een stevige koffer. Kwantum heeft een uitgebreid assortiment goedkope opbergboxen en -lades. Bovendien heb je ook de keuze uit open of afsluitbare boxen en altijd voor de allerlaagste prijs.


Bakken en kratten hebben elk unieke eigenschappen. De toepassing bepaalt welke uitvoering het meest geschikt is. Zo beschermt een kunststof bak met gesloten wanden de inhoud tegen invloeden van buitenaf. Bij een krat zorgen de openingen in de wanden juist voor een goede ventilatie.


Afsluitbare bakken , stapelbakken met deksel,plastic kratten met deksel ,Plastic kratten met deksel, kunststof bakken , kunststof kratten,. Distributiebakken zijn verzegelbaar, stapelbaar met dichte deksel en nestbaar in lege toestand. De dekselbakken hebben een slimme vorm die ruimtebesparing oplevert bij transport en opslag van lege bakken.


De wanden van de bak worden namelijk stapsgewijs smaller. Door de kunststof bakken met deksel waterdicht te maken, is de gevoelige apparatuur bovendien beschermd tegen regen, stof en zand. Natuurlijk kunnen we uw kunststof bak met deksel voorzien van uw logo of leveren we er passende labeldragers en etikethouders bij.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Veilig klaarzetten, transporteren en opslaan met de afsluitbare Euroboxen : twee gelijksluitende kwaliteitssloten beschermen uw producten tegen onbevoegde toegang!

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Alle kunststof boxen zijn op maat afgestemd op Euro-pallets. IKEA - SAMLA, Bak , transparant, Als je kleine spullen opbergt in dozen kan je alles makkelijker ordenen én weer terugvinden. De doos is gemaakt van doorzichtige kunststof waardoor je snel en eenvoudig kan vinden wat je zoekt.


Bij voorkeur completeren met de SAMLA deksel l, wordt apart verkocht. Hierbij kunt u denken aan snackbakjes en desertcups, maar ook afsluitbare bakjes hebben we in verschillende varianten. De bakjes van VerpakkingShop.


Deze handige opbergers vind je bij Leen Bakker in vele uitvoeringen. Opbergmanden heb je nooit genoeg! Ook een opbergbox koop je online in onze webshop!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts