woensdag 15 juni 2016

Tom dixon design

Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten. Free Shipping on Orders over $49. Maak lay-outs voor drukwerk en digitale media die van de pagina af springen. Tom is a restless innovator who works mainly in lighting, accessories and furniture. From his departure point in the early eighties welding salvaged steel into radical furniture, he has constantly reinvented himself through a series of different design lives.


The company is based in Portobello, London.

Ook de Beat familie is succesvol te noemen. Tom Dixon heeft zijn eigen Design Research Studio. Deze bestaat uit een breed scala aan overwegend vazen en lampen.


Hij hij een tijdlang gewerkt als hoofd van de designafdeling van. Kies uit verlichting, meubilair en woonaccessoires in een industriële stijl. Een super exclusief merk die bij de top hoort van de merkenlampen van de wereld!


Men heeft als doel om innovatief te zijn en dat zie je sterk terug in de vele diverse ontwerpen. Van origine is het een ontwerp- en productiebedrijf dat gericht is op meubels en verlichting.

Al zijn ontwerpen zijn geïnspireerd op de Engelse cultuur. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen. De Mirror Ball collectie van spiegellampen is het grootste succes tot nu toe.


Met een toewijding aan innovatie en een missie om de Britse meubelindustrie te doen herleven Het merk is geïnspireerd op het unieke erfgoed van de natie en produceert buitengewone objecten voor dagelijks gebruik. Elk ontwerp is geïnspireerd door het unieke erfgoed van Groot-Brittannië en zijn ontworpen in Londen. Doordat er aan de binnenkant van het armatuur een dun laagje koper aangebracht wordt, geven de lampen warm en uniek licht. Het gebeurt een enkele keer vaker dat een designer besluit tot het oprichten van een eigen bedrijf met bijbehorend label.


Succesvol worden behoort alleen de groten der aarde toe. Inmiddels bestaat de omvangrijke collectie onder andere uit lampen, stoelen, tafels en accessoires. Het unieke aan dit design merk is dat het uit Engeland komt, terwijl de meeste design merken in de meubelindustrie toch uit Italie of uit Duitsland komen. See more ideas about Tom dixon , Tom dixon lighting and Design. He dropped out of the Chelsea School of Art to play bass in the band “Funkapolitan” before teaching himself first to wel then to produce furniture.


Stel met deze modulaire bank zelf je eigen loungebank, daybe chaise longue, etc samen. Groot of klein: voor elke situatie een. Met elke product die je koopt, helpt TOMS een persoon in nood.


Naast design ook inspiratie én advies?

Ontdek alle tips, trends en woonstijlen online. Choose between lighting, furniture and home accessories in an industrial style. Following this innovative project, Tom was keen to exploit ege carpets’ endless design opportunities further, leading to the London inspired designer collection Industrial Landscape.


Carpet is really the base of the whole space. It acts as the first building block of a. Terence Conran, Jean Paul Gaultier, Romeo Gigli, Ralph Lauren en Vivienne Westwood. Het meest bekend zijn zijn ontwerpen voor Cappellini, Driade, Inflate en SCP. Uitstekende service en gratis levering vanaf € 100. Eijerkamp maakt gebruik van cookies voor het functioneren van de site en het verbeteren van het gebruiksgemak.


Daarnaast maken we gebruik van cookies en het. Het Britste designmerk staat voor innovatie en het laten ‘herleven’ van het Britse erfgoed en laat zich dan ook inspireren door de geschiedenis van het land.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts