donderdag 9 juni 2016

Duco silent

Duco silent

Kies zelf uw gewenste leverdatum! CVtotaal: servicepartner van Essent. Kwalitatief hoogwaardige producten van topmerken! Alle Ventilatie producten van Itho. Hoge kwaliteit Orcon Ventilatie.


Groot assortiment, bekijk nu! Op Voorraad en Gratis Verzending. Stille en energiezuinige mechanische ventilatoren met eenvoudige montage. Duco silent prijzen vergelijken.


Voortaan kan de DucoBox Silent Connect voorzien worden van een Perilex-stekker. Deze stekker kan op een Perilex-stopcontact aangesloten worden en kan de DucoBox Silent Connect via een bedrade schakelaar in drie standen zetten. Heeft u een vaste drie-standenschakelaar gebruik dan de DucoBox Silent in combinatie met de optieset Perilex (stekker). Alle communicatie verloopt volledig draadloos.


Bij dit product wordt een verwijderingsbijdrage van €in rekening gebracht. Uitvoerbaar met geïntegreerde boxensoren voor een eenvoudige installatie zonder bekabeling naar ruimtes, of met sensor in de ruimte. Vervang en reinig nu extra voordelig uw mechanische ventilatie in combinatie met de DucoBox Silent van Duco. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Op werkdagen voor 15:bestel morgen in huis. In een DucoBox Silent kan maximaal COen Vocht boxsensor worden geplaats. De DucoBox is te bedienen met een radiografisch signaal middels een afstandbediening op batterijen of aangesloten op 2volt. Bestel Vasco Ventilatie producten.


Dit zal dan ook de juiste keuze voor jou zijn. De DucoBox Silent is de standaardversie van de nieuwe Ducobox, zonder klepsturing. DUCO is the brand name used by PenTec BV for sanitary and HVAC supplies and fittings both in the Netherlands and throughout the world. Wanneer je verder gaat op onze website, stem je toe met onze verklaring. Deze geavanceerde ventilatiebox ventileert volgens het ‘Systeem C principe’.


Toch een speler om niet te vergeten. Dit toestel kan uitgebreid worden met interne sensoren in de box en sensoren in de ruimten zelf. De juiste combinatie van sensoren kan van dit toestel een volwaardige vraaggestuurde woningventilatie maken. De dempingspads schuift u gemakkelijk in de box welke nadien niet meer zichtbaar zijn.


Duco silent

De Ducobox Silent is de stilste woonhuisventilator op de markt. Deze is daarbij dan ook nog eens zeer energiezuinig en dit is bij alle ventilatorstanden het geval. Het ventileren dat gaat volgens het Systeem C Principe. Toch is de DucoBox Silent niet zomaar een uit de lucht gegrepen, interessante ventilatietoepassing. Neem vrijblijvend contact op met Duco.


Dit is een verbetering ten opzichte van de ruimte sensoren aangezien bepaalde sensoren de verbinding kunnen verliezen en dan op de oude stand blijven door draaien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts