maandag 13 juni 2016

Transparante primer

Transparante primer

Groot assortiment aan primers. Gratis verzending vanaf Euro! Ontdek ons uitgebreide assortiment primers. Vergeet in alle hectiek jezelf niet.


Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Transparante Primers koop je eenvoudig online bij bol. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Stilleven kunststof hechtprimer lagen is een transparante , hoogwaardige primer voor alle kleurstoffen die zelfs zeer goed werkt op polyproplyeen (met uitzondering van polyethyleen (PE). De primer is geschikt voor binnen en buiten.


De doorzichtige, matterende primer zorgt ervoor dat de huid heel de dag mat blijft. Breng de primer aan met de handen of een kwast en verdeel de formule over het hele gezicht, voor het aanbrengen van Poeder. Gebruik de primer voor een optimaal mat resultaat in combinatie met de Infallible Matte Poeder. We adviseren om de primer twee lagen aan te brengen, zo weet je zeker dat de wand dekkend gecoat is. Met het coatingspakket kun je direct aan de slag.


In dit pakket zitten alle nodige materialen om je vloer te coaten. De transparante Primer bestaat uit Component. Deze kan dus zonder te mengen aangebracht worden. Scanofloor Clearprimer is een transparante primer en dient als hechtmiddel voor onder meer betonvloeren, houten vloeren, tegels.


Deze primer kan afzonderlijk maar ook onder make-up worden gebruikt. Zeer goede hechting Voor binnen en buiten Watervast Geurarm tijdens verwerking En meer. Vriendelijk en vlot geholpen, gekozen voor de transparante coating.


Transparante primer

Het was mijn bedoeling om dat als enige laag aan te brengen, maar de betonvloer bleek minder mooi dan verwacht. Rocapox EP Primer GV-M heeft een goede hechtkracht op diverse ondergronden. Hierbij wordt aan het reeds gemengde materiaal een toeslagstof toegevoegd. Dankzij het gebruik van een kwaliteitsvolle primer , zoals we die bij GAMMA in het assortiment hebben, moet je minder eindlagen aanbrengen.


Voor het mooiste schildersresultaat is het een must om met primer te werken. Voor metaal en kunststof gebruiken we de naam primer , voor hout wordt meestal gesproken over grondverf. Vandaag bestel morgen in huis!


Transparante primer

Op deze pagina vind u een overzicht van al onze (beton)- primers. Let goed op dat u de juiste primer gebruikt voor de juiste ondergrond. Een primer is belangrijk voor een goede basis en een goede hechting.


Wilt u meer weten over welke (beton)- primers u moet gebruiken dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Technische info (pdf) Veiligheidsblad (pdf) Speciale voorbehandeling voor inhoudsstofrijke houtsoorten. De vloer primer dient als hechtmiddel en gebruikt u als voorbehandeling voor het verven van uw betonvloer, houten vloer, tegels, vloertegels en stoeptegels. Er zijn verschillende primers die op verschillende ondergronden gebruikt kunnen worden. Leest u van te voren de datasheets van de primers , hier staat beschreven waar de primers voor geschikt zijn.


Transparante primer

MoTip plastic primer voor plastic onderdelen. MoTip spuitbus Plastic Primer is een sneldrogende, transparante kunststof hechtprimer voor het gronden van onbehandelde oppervlakken van alle soorten kunststof. Alabastine sneldrogende transparante voorstrijk heft de zuigende werking van de ondergrond op en biedt een optimale hechting waardoor bladders en het loslaten van verf kan worden voorkomen.


U kunt deze voorstrijk gebruiken als voorbehandeling voor latex, sierpleister, muur- en structuurverf op zowel binnen- als buitenmuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts