dinsdag 14 juni 2016

Statische whiteboardfolie

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. Uw whiteboard aan vervanging toe? Bestel dan nu uw whiteboard bij Office-Deals. Diverse soorten whiteboardfolie.


De folie leek op de beschreven plekken niet meer statisch te zijn, na enig wrijven wordt het wel weer statisch.

Met de bijgeleverde Legamaster stift gebeurd dit zo te zien niet. Ik heb de (met watervaste stift voorbeschreven) folie ook thuis op een normale muur (gestuct) opgehangen. Daar blijft het ook hangen.


Deze whiteboardfolie is zelfklevend dankzij de elektrostatische lading, kan op nagenoeg elke ondergrond worden bevestigd en laat na het verwijderen geen residu’s achter. Eenvoudig te bevestigen en voordelig in aanschaf. Voor 17u bestel morgen in huis dagen bedenktijd Gratis verzending €10!


Zelfklevende whiteboardfolie in de maat 1bij 2centimeter. Maakt van ieder oppervlak een beschrijf- en uitwisbaar whiteboardoppervlak.

De folie heeft een zelfklevende achterzijde, waardoor u de whiteboardfolie gemakkelijk aan uw ondergrond vast kunt plakken. Ook is het mogelijk de folie in uw eigen maatvoering te knippen of te snijden. U kunt whiteboardfolie gebruiken om wanden, deuren, glas en andere oppervlakken te beplakken en deze vervolgens met een whiteboardstift te beschrijven en weer gemakkelijk uit te wissen.


Met whiteboardfolie maakt u van iedere achterwand een gemakkelijk beschrijf- en uitwisbaar oppervlak. Net als een standaard whiteboard kun je op dit plakfolie schrijven met de speciale whiteboard stiften, daarna kun je het gemakkelijk schoonvegen en een nieuwe tekening maken. Op zoek naar een nieuw whiteboard?


Zuschnitt oder endlos nutzbar. Whiteboardfolie , schrijfbaar folie. Diese Maße werden dann auf der Rückseite der Folie eingezeichnet. Door middel van statische energie plakken deze Magic whiteboard vellen Aaan de muur. Ideaal voor tijdelijk gebruik!


De vellen blijven plakken op verschillende ondergronden zoals een muur, raam of andere droge oppervlakken. Bekijk deze folie hier in onze winkel! Op werkdagen voor 23:besteld is dezelfde dag nog verzonden. Makkelijk te verwijderen en weer opnieuw te gebruiken. Statische folie ‘plakt’ op het raam zonder lijm.


So verklebt die Folie nicht vorschnell mit deinem Untergrund. Zoals velourse kleeffolie met een zachte toplaag voor bv in lades en juweelkisten.

Carbon voor in de auto, schoolbordfolie die nat afwisbaar is en whiteboardfolie die herschrijfbaar is. Transparante raamfolies zoals inkijk- en zonwerende folies en voor de bescherming van uw kaarten en boeken is er heldere zelfklevende kaftfolie. Im Gegensatz zu herkömmlichen selbstklebenden Glasfolien kommen statisch haftende Folien ganz ohne Kleber aus. Nieuw in onze collectie zijn: extra breed raamfolie, extra breed plakfolie, magneetfolie, lichtgevend plakfolie, statisch raamfolie, whiteboardfolie , schoolbordfolie en plakfolie voor buiten. Verder hebben we ook ontzettend leuke interieurstickers binnen ons assortiment!


Muurstickers, raamstickers, tegelstickers en containerstickers! Produkte aus dem Migros Supermarkt und den Fachmärkten melectronics, SportXX und Micasa. Hier erfahren Sie alles über Aktionen und Neuheiten.


Voor magneetstickers en magneetplaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts