maandag 27 juni 2016

Kaarsen groothandel en fabrikanten

Bekijk ons unieke assortiment kaarsen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod.

Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Kies uit 1producten vanaf € 95. Wij zijn trots op onze kaarsen en leveren u met alle plezier uit ons assortiment! We betrekken onze kaarsen uitsluitend bij vooraanstaande Europese fabrikanten en blijven steeds gebrand op topkwaliteit voor scherpe prijzen en de beste service voor onze klanten.


In onze webwinkels vindt u hoogstwaarschijnlijk de kaarsen die u zoekt. Kaarsenfabriek Cobbenhagen, voor de mooiste handgemaakte trouwkaarsen, doopkaarsen en sierkaarsen. Al ruim 1jaar het adres voor kaarsen van.

België: doorloop de potentiële Fabrikant producent van de sector kaarsen op Europages, platform voor internationale sourcing B2B. Naast een kaarsen groothandel en fabrikanten vind je ook groothandel , groothandel in machines, handel. Kaarsen groothandel en fabrikanten op Telefoonboek.


Grünbeck Belgium Grünbeck Belgium, met landelijke vestiging in Wondelgem, verkoopt alles wat met waterbehandeling te maken heeft, van huishoudelijke filters, waterverzachters en doseerpompen tot omgekeerde osmose met EDI voor industriële toepassingen. Sfeerpunt is een jonge en dynamische groothandel in sfeerproducten, gespecialiseerd in de kaarsen van Bolsius en Gouda en de servetten en tafeldecoratie van PAW. Als groothandel bieden wij niet alleen Bolsius kaarsen aan, maar zijn wij ook leverancier van de kaarsenmerken Q-Lights , Gouda en KaarsenvoordeHoreca. Als grootgebruiker bestelt u hier bijvoorbeeld ook heerlijk geurende kaarsen voor in huis.


Voor welke situatie u kaarsen zoekt, in onze groothandel vindt u het ongetwijfeld. In ons assortiment vindt u uitsluitend kaarsen van hoge kwaliteit en van de allerbeste merken. Al onze kaarsen weerspiegelen het onmiskenbare karakter van ons familiebedrijf.


We leveren A-merken als Q-lights, Gouda en Bolsius kaarsen aan professionele gebruikers, horeca en detailhandel. Maar ook aan particulieren die veel kaarsen branden. En of woodwick kaarsen groothandel valentijnsdag is. Er zijn woodwick kaarsen groothandel leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. Woodwick kaarsen groothandel -producten zijn het populairst in North America.


Gildewerk verwierf een uitstekende reputatie in deze sector door de ontwikkeling van betrouwbare apparatuur, het gebruik van veilige grondstoffen en werkmethoden, en er is veel aandacht voor inspiratie en opleiding.

De liefde die wordt besteed aan het handmatig maken van kaars - en zeepproducten straalt rechtstreeks uit naar de consument. U vindt altijd de beste aanbiedingen in kaarsen en theelichten bij de kaarsen groothandel. Ongeveer hiervan zijn kaarsenhouders, zijn kaarsen , en zijn bruiloftsdecoraties en -geschenken.


Een brede verscheidenheid aan groothandel rustieke kaarsen -opties zijn voor u beschikbaar, zoals lantaarn, aromatherapie en kandelaar. Door Amnesty- kaarsen te bestellen in onze webwinkel steun je onze strijd ook financieel, die bijdrage is voor ons natuurlijk onmisbaar. We zijn voornamelijk actief in de Benelux en bieden aan al onze klanten een professionele service dankzij een intense samenwerking met onze leveranciers.


Als groothandel specialiseerden wij ons in de loop der jaren, in de toelevering naar Horeca, KMO en industrie. In ons atelier zetten we iedere wiek met de hand en worden de kleuren en geuren manueel gemengd. Onze kaarsen combineren pure ambacht met hedendaags design.


Eén na één worden de kaarsen nadien gegoten en ook het afwerken en verpakken is een zaak van mensenhanden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts