maandag 6 juni 2016

Foto magneet maken

Bestel Voordelig op Kruidvat. De Voordeligste Fotoservice. Originele Hoesjes met eigen Foto. Houd de aandacht vast met unieke magneten. Koop nu en bespaar geld vandaag.

Profiteer van deze aanbieding! Bespaar tot wel via kiesproduct. Met deze magneten kan je verschillende dingen doen. Voor bijvoorbeeld op een memobord of koelkast. De magneten zijn vierkant en worden in formaat gedrukt van 5xen 7xcm.


Bedruk je foto op kleine, ronde of extra grote magneten. Jouw fotomagneten fleuren de kamer op.

Er zijn twee verschillende maten en elke afzonderlijke magneet op het vel kan individueel worden ontworpen. Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Laat uw mooiste foto afdrukken op een forex plaat.


Stijl je koelkast met leuke magneten. Dat doe je met een foto magneet. Kies een stevige magneetfolie voor op een plat oppervlak, met een sterke plakkracht. Voor een wat flexibelere magneet , met iets minder plakkracht is de minder zware magneetposter ideaal.


Maak bijvoorbeeld een ontwerp met het logo van uw sportclub, of regel een koelkastmagneet met foto voor de tachtigste verjaardag van oma. Laat magneten bedrukken door Vianen Trading. Zo kunt u als een set van vier of zes stuks prachtige magneten maken met een eigen opdruk.


Het drukwerk van een magneet met foto , tekst of logo is volledig gratis bij ons. Fotoboek of Druk Foto's af! Een ludiek en origineel idee om iemand kado te doen. Deze magneetfoto's bestaan uit setjes van telkens foto's , die verschillend kunnen zijn en ook van tekst kunnen worden voorzien.


Per foto is de afmeting x cm. Magneten met jouw Eigen Foto.

Maak heel eenvoudig je eigen magneten met deze zelfklevende magneten zelf maken. Wat handig om zelf je eigen magneten te maken met deze magneten zelf maken. Print je foto , kaart of tekst uit en plak deze op de stickerzijde van de magneet. Snijd de afbeelding bij en je eigen magneet is al klaar!


Je kunt dus zelf tekst printen en dit op de. Het ziet er ontzettend mooi uit, goede kwaliteit materiaal, de grootte is groot genoeg om details op de foto te zien. Ik had gamma correctie toegepast op het origineel van de donkere foto , die hierdoor veel lichter is geworden op de magneet. Ik ben er blij mee, de prijs kwaliteit verhouding is redelijk. Leuke briefjes, foto ’s of mooie kaarten hang je met leuke magneetjes op een magneetbord in de kinder- of tienerkamer.


Uiteraard allemaal zelf gemaakt! Bekijk hieronder hoe je zelf een magneetbord kunt maken. De deur van je koelkast opvrolijken? Bedrukte magneten kunt u in iedere afmeting en vorm bestellen.


Vraag snel vrijblijvend een offerte aan Een unieke set van vierkanten koelkast magneten met eigen foto of ontwerp maken. Personaliseer hier uw Foto op magneten met een originele ontwerp ideale voor de. Met bedrukte magneten heeft u een keur aan mogelijkheden om effectief reclame te maken ! Uw relaties zullen ze thuis, op kantoor, in vergaderzalen, in bedrijfskantines en dergelijke gebruiken voor de bevestiging van posters, mededelingen, lijstjes, afbeeldingen, bulletins enzovoort.


Wanneer deze metalen tot een bepaalde temperatuur verhit worden worden ze permanent gemagnetiseerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts