donderdag 16 juni 2016

Eigen behang ontwerpen

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Vind hier alle deals in National! Ontwerp je eigen fotobehang.


Je mooiste, ontroerendste, vrolijkste momenten van je leven kun je levensgroot terugzien op de wand. Het enige wat je hoeft te doen is de gewenste afmetingen opgeven, jouw foto uploaden en de juiste uitsnede bepalen.

Je hoogstpersoonlijke behang wordt binnen werkdagen thuisbezorgd. Zelf je fotobehang ontwerpen in eenvoudige stappen voor slechts € 1per m²! Binnen twee weken thuis geleverd! Nieuw bij Praxis is het ontwerpen en samenstellen van fotobehang dat perfect aan jouw eisen voldoet. Niet alleen qua afmetingen, maar ook qua bedrukking!


Upload een eigen foto of maak een keuze uit de databank van Praxis. Hier kun je je eigen behang ontwerpen. Geef vervolgens het gewenste formaat op en binnen enkele dagen heb jij je unieke behang in huis!


Tips voordat je zelf je behang gaat ontwerpen.

Fotobehang van eigen foto of illustratie. Dat is helemaal niet moeilijk! Je hoeft alleen maar een foto of afbeelding te uploaden. De bestandsindeling maakt niet uit.


Daarna voer je de precieze afm Lees meer etingen in en kies je het materiaal voor je behang. Heb je nou op vakantie een prachtige foto gemaakt. Eentje die zo uit een reisfolder zou kunnen komen. En dan niet klein in een lijstje.


Nee – levensgroot en de hele wand bedekkend. Zo lijkt het alsof je er elke keer weer middenin staat. Behang met een uniek ontwerp is een populaire categorie voor wat voor kamer of uitstraling dan ook.


Photowall biedt hoge kwaliteit, gratis verzending en snelle bezorging. Met ons online designsysteem kun jij uniek, gepersonaliseerd behang creëren, met jouw favoriete afbeeldingen. Maak van een saaie witte muur een echte eyecatcher, die jouw huis karakter en persoonlijkheid geeft. Creëer een persoonlijke woning door uw eigen ontwerp fotobehang af te drukken in een uitstekende kwaliteit.


Een eigen fotobehang maken is heel eenvoudig – upload gewoon de foto die u als behang wilt en snijd deze bij tot de door u gewenste hoogte en breedte. Wij bieden u zekerheid doordat we alle ontwerpen één voor één bekijken. De prijs voor het printen van een eigen foto op behang bedraagt € 1per m(inclusief BTW).


Omdat wij zelf produceren zijn de levertijden kort en de kwaliteit is fantastisch.

Eigen foto op vliesbehang. Ook fotobehang met een eigen ontwerp printen wij uitsluitend op vliesbehang. Je moet eerst software downloaden die je van de website van de Hema kunt afhalen, en deze installeren op je computer.


Je computer is hier na een paar minuten mee klaar en dan kan je aan de gang om je eigen behang te ontwerpen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Het behangpapier van de 21ste eeuw: gepersonaliseer makkelijk te plaatsen en onderhoudsvriendelijk.


Kies een foto uit onze beelddatabank of upload je eigen ontwerp en zie het behang tot leven komen in je woonkamer, slaapkamer of het kleinste kamertje. Positioneer je foto door deze met de muis in het kader te slepen. Houd er wel rekening mee dat bij het vergroten van een afbeelding de details ook in verhouding mee vergroten! Een eigen foto op behang op maat bestel je eenvoudig en persoonlijk naar jouw smaak bij 123fotobehang! Is mijn eigen foto geschikt voor fotobehang?


Wij helpen graag bij het ontwerpen van jouw eigen behang. Het fotobehang met je eigen foto volledig op maat gemaakt op hoge kwaliteit vliesbehang. En mensen met veel haast kunnen het aan het einde van de dag komen afhalen bij ons in Den Haag. Bestel je het behang op werkdagen voor 14. Van het voordelige ProVinyl fijn Behang tot ProVinyl leer: er is voor ieder project een oplossing.


Met Behang een unieke aankleding. Maak uw eigen muur en kies een foto of patroon. Volg aandachtig de instructies. Onze ontwerpomgeving werkt stap per stap. Op het einde kun je jouw ontwerp opslaan.


Misschien werk je het liever af op een later tijdstip via Mijn ontwerpen. Plaats jouw creatie in je winkelmandje. Er is volop keuze in behang. Als je ontwerp klaar is, plaats je het in het.


Er liggen kant-en-klare rollen in de winkels en er zijn behangboeken waaruit je exclusief behang kunt bestellen. Maar heb je nou een geweldig idee voor een thema in je kamer, een mooie foto van je vakantie of iets anders dat je graag elke dag zou willen zien op je wand? Dan kun je ook je eigen behang ontwerpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts