donderdag 30 juni 2016

Karlsson wandklok

Karlsson wandklok

Acaza, thuis in muurdecoratie. Gratis verzending vanaf €50! Heeft u een vraag over een van onze producten? De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf.


Karlsson wandklok

Alle wandklokken vind je op beslist. Bestel simpel jouw klokken online. Volgt u met uw interieur het liefst de laatste trends op het gebied van interieur? Of gaat u juist liever voor een klassieke stijl?


Verreweg het grootste deel van het assortiment van dit Nederlandse merk bestaat uit wandklokken. Fotolijsten, behang, verf en meer! Kies uit 1producten vanaf € 200. Bespaar tot wel via kiesproduct. De wijzers zijn goud van kleur.


De cijfers zijn wit waardoor de tijd perfect af te lezen is. Schoonmaak instructies: Afnemen met een licht vochtige doek. Het label gaat steeds weer op zoek naar uniek design, zodat je wandklok een stijlvolle eyecatcher kan vormen! De secondewijzer hoor je niet tikken, doordat het een stil uurwerk is. Deze klok is ook verkrijgbaar in de kleur zwart.


De subtiele cijfers en de gouden rand maken deze stalen klok écht speciaal. Deze parel verdient toch gewoon een plekje aan jouw muur? Hierdoor ontstaat een uniek effect van schaduwwerking, zodat de klok er iedere keer weer anders uitziet. De diameter van deze wandklok is centimeter.


Karlsson wandklok

Je helpt niet alleen anderen door jouw ervaringen, maar ook maak je kans op 10- shoptegoed van. In deze klok is een slanke, stalen behuizing gecombineerd met een minimalistisch vormgegeven wijzerplaat. Deze wandklok is ontworpen met veel aandacht voor detail.


Moderne wandklok ontworpen door Boxtel en Buijs Zoek jij nog een mooie klok voor aan de muur? De Dragonfly wandklok is ontworpen door de designers Boxtel en Buijs. De klok valt op door de bolle glasplaat en de klassieke wijzerplaat. Je wordt niet ´getikt´ van deze klok, want deze is helemaal.


Karlsson wandklok

Met de producten van Kårlsson, zoals de boxspringlijnen Autentik, Attraktiv en Unik geniet je van betrouwbaar vakmanschap en ervaar je slaapcomfort in zijn meest. Bekijk de nieuwe collectie bij De Bijenkorf nu online. White numbers wandklok van karlsson verklapt al waar deze klok zijn frisse look aan dankt: de.


De zilveren cijfers zijn duidelijk te lezen door de zwarte wijzerplaat. De wandklok is makkelijk te combineren in iedere ruimte, van keuken tot woonkamer. Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Vergelijk 2karlsson klokken. Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending.


De dikke stalen rand en de frisse witte kleur geven de klok een moderne uitstraling. Bent u op zoekt naar een prachtige wandklok ? Wij hebben wandklokken in allerlei maten en soorten van dubbelzijdige klokken tot keuken wandklokken. De klok is gemaakt van aluminium en heeft een diameter van cm.


Wandklok in verschillende stijlen Een wandklok kan erg variëren in stijl. Zo is er altijd wel een klok te vinden die bij het interieur van jouw huis past.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts