maandag 13 juni 2016

Motip hittebestendig zwart

Klus artikelen voor lage prijzen. Bestel al je klus artikelen online. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


De lak is bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden.

Deze zwarte lak heeft een matte afwerking en is hittebestendig tot 8graden. Bij gebruik van deze hittebestendige lak moet de ondergrond schoon en vetvrij zijn. MoTip Lak Zwart is verkrijgbaar in een hoogglans, een zijdeglans en een matte kwaliteit in spuitbussen van 5ml en 1ml en een lakstift van ml. Shop nu alle klus artikelen online. Zwarte hittebestendige lak, bestand tegen zeer hoge temperaturen.


Hittebestendig tot 8ºC. Duurzame en hittebestendige lak voor het spuiten van motorblokken.

Geef uw verweerde motorblok weer een fris (nieuw) kleurtje. Motip Mat Acryllak Zwart - 5ml. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online. Verven met hittebestendige verf Het verven van warmtepijpen of radiatoren.


Voor het verven van metalen voorwerpen die erg warm kunnen worden dien je een hittebestendige verf te gebruiken. Ook kom ik nergens kleurcodes ofzo tegen. Deze extreem hittebestendige blanke lak is ideaal geschikt voor het spuiten van uitlaten, motoronderdelen etc. Probeer altijd het voorwerp te verwarmen tijdens het verwerken en drogen.


DupliColor Thermo Paint spuitbus is een hoogglanzend zwarte hittebestendige lak tot 300ºC. Deze spuitbus hittebestendige lak is ideaal voor het hoogglans zwart spuiten van uitlaateindstukken, remklauwen en andere onderdelen die heet worden. Hammerite hittebestendige lak mat zwart 4ml is een hittebestendige lak voor metalen voorwerpen die extreem verhit worden. Het is uitstekend bestand tegen extreem hoge temperaturen, tot wel 600°. Tomos onderdelen specialist.


Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Ik heb de uitlaat van mijn transalp gespoten met hittebestendige verf. De achterpot zwart gespoten, geen probleem zit er strak op en was zo droog.

Het bochten heb ik zilver gespoten maar bljven zelfs na een toertochtje van 300km een soort van taaie massa welke je met je vinger zo weer van de pijpen afveegt. Duurzame lak voor het spuiten van kachels, verwarmingen, uitlaten en andere zaken die erg warm worden. Inhoud: 400ml Voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergrondendie blootstaan aan zeer hoge temperaturen.


Ideaal voor het opknappen of overspuiten van uitlaten. Groothandel, import en export van fietsen, onderdelen en accessoires voor fiets, bromfiets en scooter. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. De kleuren zwart en zilver zijn ook verkrijgbaar in een kwastblik van 1ml. Je hebt hetzelfde product elders goedkoper gezien?


Geen probleem, maar gelieve er wel rekening mee te houden dat de verzendkosten van dit product gratis zijn bij rad. JMPB Onderdelen voor al uw onderhoudsmiddelen! Op zoek naar een verf spuitbus die bestand is tegen hoge, tot extreem hoge temperaturen?


Bekijk ons ruime assortiment hittebestendige spuitlak op Nonpaints.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts