dinsdag 14 juni 2016

Behang giraffe

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Giraffen hebben hun habitat op het Afrikaanse continent en nu kunnen ze bij u zijn door middel van dit zeer gedetailleerde fotobehang. Fotobehang Giraffen 1 Milieu-vriendelijk Online configuratie Wij helpen je een patroon uit te kiezen!


Standaard leveren wij behang met rondom 5cm marge.

Het overige materiaal is eenvoudig met een scherp mes weg te snijden. Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Over dit behang is een extra laag aangebracht, die maak het materiaal krasvast, afneembaar en is niet-reflecterend. Hierdoor krijgt het behang bovendien een matte finish.


Afmeting is weergegeven als lengte x hoogte. Eenvoudig aan te brengen omdat je niet het behang maar de muur zelf insmeert met de behanglijm. Breng de banen aansluitend aan, niet overlappend.

Zie ook de instructievideo bij de instructies. Personalisatie voor Vinyl behang , op maat gemaakt Giraffen , toekans en palm verlaat naadloze patroon op witte achtergrond. Dit behang is perfect voor de decoratie van een babykamer, kinderkamer of jongenskamer. Dieren behang - dierenprint behang - zebraprint behang - tijgerprint behang.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Met een giraffe fotobehang haal je het langste dier op het droge op een originele en unieke manier in huis.


Gratis verzending vanaf euro! Dit magneetbehang van Groovy Magnets is niet alleen decoratief, maar ook functioneel. De giraffe zorgt voor een speelse toets in het interieur. Wij printen uitsluitend op PVC-vrij vliesbehang. Het behang is biologisch afbreekbaar.


Ook is het behang geurloos. Ons vliesbehang voldoet aan de Europese standaarden voor brandveiligheid en de nieuwe normering voor VOC-emissies. Je hebt dus geen last van vervelende luchtjes.

In het behang zitten geen zware metalen. Nu Fiep Westendorp behang in het assortiment van KidZstijl. Home Verlanglijst (0) Mijn Account Winkelwagen Afrekenen.


Behang Jongetje op trap naar Giraffe. Gemaakt van stevig en krasvast materiaal. Kies hieronder jouw gewenste afbeelding en laat jouw uniek behang geheel op maat maken. Met het naadloos behang van PosterJunkie maak je een wand weer helemaal als nieuw. Door de dekkende blauwe achterkant van SanoTex komen de kleuren van de print extra fraai tot z’n recht en zijn de witte gedeeltes op het doek ook echt wit.


Foto behang giraffe 8-9komar bestellen. Het wordt altijd op bestelling gemaakt, elke week op dinsdag. Indien de bestelling op dinsdag voor 10. Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn.


Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen. Little Ones Tumble Giraffe is gemaakt van vliesbehang. Het vlies zorgt ervoor dat het fotobehang sterker is dan normaal papieren behang. De lijm kan aan de muur aangebracht worden. Zonder enige wachttijd kun je het behang aanbrengen aan de muur, wat veel tijd en werk scheelt.


Sweet Collection Lucky Giraffe is gemaakt van vliesbehang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts