vrijdag 17 juni 2016

Poetslappen kopen

Poetslappen in Doos voor de Industrie. Gereedschap - Verf - Behang. Alles om te klussen op beslist. Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14.


Voor elke toepassing hebben wij een geschikte oplossing. Andere soorten poetslappen. Naast de meest gebruikte bieden wij ook poetslappen uit badstof aan. Deze zijn zacht en zijn zeer geschikt om iets op te poetsen.


De handdoek badstof poetslappen bestaat uit gebruikte handdoeken uit ziekenhuizen die uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld het schoonmaken van luchtkanalen. Onze poetsdoeken zijn met name geschikt voor gebruik in de industrie en werkplaatsen. Het is belangrijk dat u het juiste type doek kiest voor de specifieke werkzaamheden en omstandigheden waar u mee te maken heeft. Zoals poetsdoeken van tricot, katoen of badstof voor het lichtere poetswerk.


Voor het reinigen van sterk vervuilde oppervlakken worden poetslappen van dikkere materialen zoals spijkerstof en corduroy gebruikt. U kunt de poetsdoeken kopen per kg, per baal of in handige dispenserdozen. Bestel uw poetslappen online. Onze industrievodden zijn handig voor alle sectoren zoals garages, constructiewerkplaatsen, ververijen, meubelfabrieken, schilders. Deze lappen worden gebruikt bij allerlei soorten reinigingswerkzaamheden zoals het oppoetsen, reinigen en ontvetten van machines, objecten en andere spullen.


Poetsdoeken en poetslappen online bestellen. Cemex Trescon is totaalleverancier en heeft ook poetsdoeken. Onze poetslappen kunnen bijvoorbeeld efficiënt ingezet worden bij de reiniging van olievlekken. Tricot poetslappen hebben een hoger absorptievermogen dan katoen en zijn dikker.


Denk aan joggingspakken, t-shirts en sweatshirts. Tricot is gebreid katoen, herkenbaar aan de rekbaarheid. Flanellen poetslappen zijn van opgeruwd katoen waardoor het zacht aanvoelt. Textiele poetslappen voor de zware industrie,olie-industrie, garagebedrijven.


Klus artikelen voor lage prijzen. Stapel Korting bij Grote Afname! In bedrijven kunnen poetslappen uitstekend worden gebruikt voor het schoonhouden van de bedrijfskantine, de toiletten en de eventuele kleedkamers. Voor het hygiënisch schoonhouden van de meest uiteenlopende ruimten, producten en objecten kunt u een goede poetslap gebruiken. Snel en eenvoudig bestellen.


Ons Assortiment Verzending naar: Houd er rekening mee dat niet alle producten beschikbaar zijn voor consumenten of verkoop naar het buitenland. Zo is het bij ons altijd sale. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. De term poetsdoeken is een breed begrip voor een groot scala aan verschillende soorten: poetsrollen, poetslappen , non woven doeken en vliesdoeken om vuil of vloeistof op te ruimen. Afhankelijk van het soort vuil of vloeistof dat u wilt opruimen, is er altijd een ideale poetsdoek voor iedereen te vinden.


Extra dikke kwaliteit, gemaakt van gerecycled textiel. Deze poetslappen van badstof zijn milieuvriendelijk geproduceerde poetslappen bestaande uit katoenen tweezijdig geluste badstof garens. Deze kwaliteit wordt gesneden uit badstof.


Bonte poetslappen van textiel zijn ideaal voor poetsen, absorberen, afnemen en schoonmaken. Witte poetslappen gebruik je wanneer je met oplosmidelen werkt en deze zijn dus ideaal wanneer extra hygiene gewenst is. Met een witte poetslap is direct zichtbaar of vuil is opgenomen.


Koop uw bont tricot poetsdoeken bij Handdoekentoiletpapier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts