woensdag 8 juni 2016

Witte deurknopjes

Honderden landelijke knoppen en handgrepen op voorraad. Snelle levering en gratis retour! Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Bordeaux (ossenbloedrood) porseleinen kastknoppen met witte accenten Doorsnee van deze porseleinen knopjes zijn ±cmDit is een eigen selectie en enkel bij ons verkrijgbaar!


Deze knopjes staan erg leuk op alle meubels en kasten in iedere kamer.

WITTE KASTKNOP MET BLAUWE LIJNEN. DEZE BLAUWE KASTKNOP KOMT ER MOOI UIT ALS U HET VOORSTE ZILVEREN KROONTJE WEGLAAT. Witte Porseleinen kastknop. Deurknoppen koopt u bij Online Deurbeslagshop. De keuze is groot: van modern, design tot klassiek.


Kies de deurknop die bij uw voordeur of binnendeuren past. Nouveau Vivre is een landelijke woonwinkel.

PTM , Cowboysbag en onder. De deurgreep of raamgreep is vernikkeld met wit porselein, deze grepen passen op paneeldeuren, schuiframen, openslaande deuren en ramen of kastdeuren. Grepen kunnen ook als keukengreep, combineer modern met oud beslag voor de mooiste keukens en interieurs. Met een nieuwe of opvallende deurknop blaas je een deur eenvoudig nieuw leven in en geef je het een geheel een eigen, unieke uistraling.


Mooie deurknopjes en kastknoppen voor de baby- of kinderkamer van porselein hout of glas. Ben je bezig een oud (lade)kastje op te knappen en op zoek naar brocante deurknopjes of ladeknopjes? Dit soort deur- en ladeknoppen passen heel goed in een brocante, landelijk interieur.


Ladeknoppen en deurknoppen in authentieke stijl. Hoe knap je oude keukenkastjes, keukenlades, commodes of buikkast eenvoudig op? Door hem te voorzien van nieuwe knopjes! Kastknoppen en meubelknoppen in diverse uitvoeringen, materialen en afmetingen. Landelijk, vintage of brocante uitstraling, voor ieder interieur volop keuze.


Maak je keukenkasten, kledingkast of dressoir compleet met onze voordelige handgrepen en knoppen in diverse stijlen. Wit porseleinen deurknopje met een zwarte nummer. Leuk om oude kastjes mee op te pep.

De maximale verzendkosten voor knopjes zijn € 95. Eenvoudig online bestellen. Verkrijgbaar in wit , roze en blauw. Het ovale knopje is wit en erachter zit een los rond zilverkleurig plaatje dat tegen het kastje aan wordt geschroefd. Dit plaatje zit los, dus als je dit niet mooi vindt, dan kun je het ook weglaten.


Wandhaak Oak Eiken houten wandknop met schroefdraad aan de achterkant waarmee de knop gemakkelijk aan de wand bevestigd kan worden. In de knop is een gleuf gefreesd. Heeft u zwarte deurkrukken nodig voor uw huiskamer, uw slaapkamer of uw sanitaire ruimtes? Het mooie van zwart is dat het bijna overal past. Zowel in een klassiek interieur als in een modern huis komt zwart tot zijn recht.


Met name wanneer de deurklinken gemonteerd worden op een lichte deur. Zwart tegen een lichte of witte achtergrond werkt altijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts