woensdag 3 augustus 2016

Kussen kamperen

Kamperen in de Brabantse natuur. Met zwembaden en kinderboerderij! Kom naar de winkel of bestel online! Ruim assortiment online bestellen!


Een goed camping kussen is als het puntje op de i! Je kan natuurlijk je hoofdkussen van je bed meenemen naar de camping, maar het is nog handiger om een camping kussen mee te nemen.

Deze zijn compact en kunnen makkelijk meegenomen worden op reis. We vullen een opblaaskussen met PU schuimstukjes. Dan heb je dus een kussen dat je vacuüm kunt zuigen om kleiner te maken. Een elastisch lusje aan het kussen zorgt ervoor dat het opgerold blijft. Helaas ook een erg klein kussentje, dat vaak ’s nachts zoekraakt.


Hij ligt ontzettend lekker. Vooral als je op reis bent of in een tentje ligt kan een lekker kussen je slaapkwaliteit behoorlijk verhogen. Van speciale nekkussens voor in het vliegtuig van het merk Cocoon tot de antiallergische kussens in de grappigste vormen van het merk Cuddlebug.

Nieuw Ophalen of Verzenden. Opblaasbaar hoofdkussen voor kamperen Air Basic. Vakantie op TerSpegelt betekent plezier voor het hele gezin! Beste sterren recreatiepark aan het water in Brabant. Boek direct op de website!


Vergelijk alle zitzakken op Beslist. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Een reiskussen bij kamperen in een tent, caravan of vouwwagen kan niet ontbreken. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Wie het zekere voor het onzekere wil nemen, wast de overtrekken niet in de wasmachine maar met de hand in een koud sopje en stopt de kussens er weer in als de overtrek nog wat vochtig is. Wat meer werk is het om de kussenvulling van je kussens te reinigen. Ik heb deze aangeschaft vanwege mijn versleten nekwervels. Dit kussen voldoet prima om heerlijk in mij relaxstoel te zitten en geen nekklachten gedurende de avond te krijgen. Dus niet alleen geschikt als reiskussen maar ook als aanvulling in mijn relaxstoel thuis en mijn relaxstoel op de camping.


Kussen voor de camping Comfort. Er zijn verschillende varianten reiskussens, bijvoorbeeld een opblaasbare variant. Bent u nog op zoek naar kussens voor het kamperen ?

Bekijk dan de kussens in onze shop. Reisaccessoires online bestellen. Al uw reis accessoires bestelt u eenvoudig via onze webwinkel. De vorm van het kussen zorgt voor een optimale ondersteuning en drukverdeling aan je nek en schouders. Je kunt het kussen zowel aan de bovenkant als aan de onderkant beslapen.


Door het eenvoudig 1graden te draaien, kies je voor de neksteun of juist niet. Welke kant je kiest is iets persoonlijks, je gebruikt het kussen altijd goed. Dit opblaasbaar kussen doet wat het moet doen. Het ventiel bleek aan de onderkant afgesloten, dus moest ik het doorprikken. Daarna pas kon ik het kussen opblazen.


Na deze reparatie werkte het kussen goed en was redelijk comfortabel. Hopelijk betreft dit een eenmalig productiefoutje. Het is belangrijk dat je hoofd in een rechte lijn ligt met je ruggengraat. Kies dan voor een wat zachter en platter kussen. Zijslapers hebben meer ondersteuning nodig, daarom is voor hen een wat steviger kussen geschikt.


Bij rugslapers hangt het af van je postuur: hoe groter je postuur, hoe dikker het kussen moet zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts