woensdag 3 augustus 2016

Rolluik zelf monteren

We hebben niet alleen een doe het zelf video van hoe een rolluik te monteren maar ook een handleiding waarin sta gewijs wordt uitgelegd hoe een rolluik te monteren. Stap voor stap zodat het uitermate geschikt is om een rolluik zelf te monteren. U bespaard op vele kosten zoals: Inmeet kosten. Bent u een handige doe-het-zelver, heeft u spierballen genoeg om het rolluik een tijdje boven uw macht te houden, bent u zorgvuldig (u moet in uw buitenmuur of kozijn boren) en heeft u verstand van elektra (als u voor elektrische bediening gaat)? Dan heeft u de juiste ingrediënten om uw rolluiken zelf te plaatsen.


Zelf monteren : de nadelen.

Neigt u ernaar uw rolluiken zelf te monteren ? We geven u graag de nadelen van het zelf monteren mee, om u op deze manier een weloverwogen keuze te kunnen laten maken voor het zelf uitvoeren dan wel het uitbesteden van uw rolluikmontage. Het zelf monteren van een rolluik kan zeer tijdsintensief zijn. Afhankelijk van de manier van monteren heeft u een aantal gereedschappen nodig voor de montage. Bij montage op de muur in combinatie met een bandbediening heeft u een steenboor nodig van mm.


Test het rolluik : trek het rolluik rustig op. Dat moet vlot en zonder haperen verlopen. Controleer of je het rolluik ook zonder haperen terug naar beneden kan laten.


Aan jou of je het zelf wilt gaan doen of een expert inhuren gaat.

De rolluiken prijzen inclusief montage zijn uiteraard een stuk duurder als alleen rolluiken bestellen. Met onze montagehandleiding is het eenvoudig zelf te monteren. Wij leggen je stap voor stap uit hoe je de montage moet verrichten.


Wilt u geld besparen dan kunt u de rolluiken zelf monteren op onze site staan diverse handleidingen zodat rolluiken monteren een fluitje van een cent is. Klik hier om naar de brochure pagina te gaan. Voor de montage van uw kwaliteits rolluiken bent u bij rolluiken -discount. Indien u kiest om het zelf in te meten,.


Afstellen somfy oximo rts buismotor voor rolluik. Monteren rolluiken op de muur. Afstellen huismerk motor woningrolluik met draadloze (radio) afstandsbediening. U wilt uw woning voorzien van goede rolluiken tegen een gunstige prijs.


U overweegt om de rolluiken zelf in te meten en te monteren , maar u weet niet exact hoe u dit moet doen. Graag helpen wij u bij het bepalen van de correcte afmetingen en helpen wij u graag op weg met de montage. Als je een rolluik in een doe-het- zelf zaak aanschaft, zit er normaal gezien altijd een bouwplannetje bij. Het is erg belangrijk dat je dit bouwplan raadpleegt en doet zoals er op het bouwplan staat aangegeven.


Er zijn immers heel wat verschillende soorten rolluiken. Bent u een goede doe-het-zelver en ziet u het zitten om de bestelde rolluiken zelf te plaatsen? Dat zal u aanzienlijk veel in de kosten schelen en als u een ervaren klusser bent dan is het ook geen tijdrovende klus.

Er zijn alleen wel een aantal factoren waar u op moet letten bij het monteren en plaatsen van uw rolluiken. Hoe kun je zelf een buismotor installeren in rolluik, zonnescherm of screen. Buismoteren met draadloze afstandsbediening en of met wind en regen sensors. Laten inmeten door montagebedrijf.


Op zoek naar rolluiken , terrasoverkappingen,. De kosten per rolluik en of screen zijn €1incl BTW per stuk. Tot een maximum van €7incl BTW (overige worden gratis ingemeten). Kiest u ook voor monteren dan zullen de inmeet kosten per rolluik of screen in mindering worden gebracht.


U heeft hiermee het vertrouwen dat altijd alles past. Dus eigenlijk kopen zonder risico. U kunt ervoor kiezen om de bestelde rolluiken zelf te plaatsen. Dit scheelt in kosten en als u een goede doe-het-zelver bent, is het geen tijdrovende klus.


Er zijn verschillende aspecten waar u op kunt letten als u een rolluik gaat plaatsen. Hieronder vindt u een stappenplan dat u kunt gebruiken: Benodigdheden. Al vanaf 8euro inclusief verzending kun je een kit kopen waarin alles zit om je rolluik elektrisch te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts