maandag 11 maart 2019

Elektrische rails gordijn

Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Vind gordijn rails het nu op Kensaq. Bestel gemakkelijk en snel op beslist. Design, Direct Van De Makers.


Let op dat er niets in de weg zit voor de montage, zoals randjes, plinten of een koof.

Sla de favoriete positie van je gordijnen op en stel vervolgens je gordijnen gemakkelijk zo in met één druk op de ‘My’-knop van je Somfy afstandsbediening. Aan te sturen met een timer. Verbind je elektrische gordijnrails van Somfy met een timer en je gordijnen sluiten en openen zich automatisch op het tijdstip dat jij dat wenst. Rechts ziet u een foto van de motor die we gebruiken voor de elektrische gordijnrails.


Deze heeft een ingebouwde ontvanger voor de afstandsbediening en is strak en onopvallend van vormgeving. De motor valt achter het gordijn en is dus niet zichtbaar. Deze elektrische gordijnrails krijgen een constante voeding en daarnaast worden deze rails voorzien van een stuurkabel. Door deze combinatie is het mogelijk om de rails te bedienen via uw domotica systeem maar werkt ook de touch control functie omdat deze elektrische gordijnrails ook een constante voeding hebben.


De prijzen van elektrische gordijnrails is afhankelijk welk type motor u nodig heeft, de breedte van de rail en eventuele bochten en sluiting van de gordijnen.

U kunt kiezen om de gordijnen links of rechts op te hangen of tegen een meerprijs te kiezen voor een middensluiting. Open of sluit uw gordijnen eenvoudig vanuit uw luie stoel. Uw gordijnen blijven lang schoon, doordat u ze niet met de hand hoeft te bedienen. Gordijnen worden minder snel vies.


De Iris elektrische gordijnrails (inclusief motor) is een zeer degelijke en soepel lopende gordijnrails, eenvoudig draadloos op afstand te bedienen met handzender of wandzender. Bedieningsmogelijkheden van elektrische rails. Domotica (ook wel huisautomatisering) is dé trend van deze tijd. Z-Wave is de nieuwste technologie. Motoriseer al uw raamdecoratie in huis, met de Smarthome controller App van de Home-Wizard bediend u met één simpele beweging al uw raamdecoratie, stel de tijden vooraf in en laat de gordijnen op uw aangegeven tijden open en sluiten.


Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel.


Onze elektrische gordijnrails zijn beschikbaar tot meter breed en kunnen gordijnen met een gewicht tot kg ondersteunen. Ze zijn geschikt voor middensluiting en enkelsluiting met gordijnpakket links of rechts. Integreer het gordijn volledig in je smart home met extra schakelaars, sensoren en afstandsbedieningen.


In dit elektrisch -slimme- gordijn -project versie integreren we het Kallox elektrische gordijnsysteem (dat werkt met een bedrade- of infrarood afstandsbediening) met het een domotica systeem. We koppelen een slimme schakelaar met relaisfunctie aan te sluiten op de gordijnmotor. Met een elektrische gordijnrails is het ombouwen van een gordijn snel en makkelijk.

Met de voorsprongglijders komen de gordijnen voor de rail te hangen. Houd er rekening mee dat wij dit niet leveren voor gordijnrails met bochten, brede gordijnrails of hele zware gordijnen. Daarnaast kunt u ook wave gordijnen elektrische bedienen.


Wij maken in de rails wave glijders op koord. Op afstand bedienbare elektrische gordijnrails, open of sluit je gordijnen vanaf de bank met de bijgeleverde infrarood afstandsbediening. Deze Kallox elektrische gordijnrail is een prima oplossing als u uw (bestaande) gordijnen elektrisch wilt gaan bedienen.


U kunt zelf bepalen of het gordijn van links naar rechts, van rechts naar links of vanuit het midden opent en sluit. Goelst biedt voor alle soorten gordijnen een passend systeem. Koord- en handbediening, maar ook elektrische bediening van de gordijnen is mogelijk. Elektrische gordijnrails: het comfort van automatische gordijnen.


De elektrische gordijnrails van Goelst zijn eenvoudig te koppelen aan nagenoeg ieder domotica systeem en met afstandsbediening te. U kunt het verlengen door gebruik te maken van railverbinders. Hiermee kunt u het wave - railsysteem gordijnen verlengen tot elk gewenste lengte. Een goede gordijnrails meter bestelt u al vanaf € per meter.


Alle gordijn rails uit één stuk zijn netjes afgewerkt waardoor de gordijnen zonder vertraging door het railsysteem glijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts