maandag 4 maart 2019

Spaanplaat verwijderen

Bestel Nu Eenvoudig en Snel Online. Bezorging in Heel Nederland. Groot Assortiment voor diverse toepassingen. SpaanPlaten Diktes verkrijgbaar van tot 22mm. Spaanplaat ondervloer verwijderen.

Een spaanplaat ondervloer verwijderen is een bijzonder moeilijk karwei, voor diegene die niet in het bezit is van de juiste apparatuur om deze klus te klaren. Voorheen werd een spaanplaat ondervloer vastgelijmd op beton, en dan nog vastgespijkerd op de vloer. U kunt uw zelf namelijk flink verwonden, en daarnaast u woning nog verder beschadigen.


Uw hardboard verwijderen of spaanplaat verwijderen is zonder juiste apparatuur namelijk onmogelijk. Parketvloer gelijmd op spaanplaat verwijderen , is haast onmogelijk zonder het juiste gereedschap. Met een gespecialiseerde, bemande stripmachine verwijderen wij uw spaanplaat ondervloer volledig, zonder daarbij uw bestaande vloer te beschadigen.


Behalve voor het verwijderen van uw spaanplaat ondervloer kunt u ons ook inschakelen voor het verwijderen van verf- en lijmresten of andere gelijmde of gespijkerde vloeren. Vloer verwijderen Parketvloer verwijderen met spaanplaat , tapijt met lijm, laminaat, marmoleum of tegelvloeren.

We hebben parket liggen op spaanplaten en de spaanplaten zijn gespijkerd en gelijmd op de vloer. Nu gaat het parket redelijk makkelijk van de spaanplaten af. Maar de spaanplaten van de vloer afhalen is een hels karwei, we doen dit met een hout beitel.


Het parket ligt op een soort van spaanplaat ondervloer, waar hij over de gehele lengte op gelijmd is. Deze spaanplaat ondervloer is op zijn beurt weer gelijmd op de betonnen vloer. Als ik het breekijzer er tussen plaats brokkel ik ongeveer een paar mm spaanplaat weg.


Om op deze manier vierkante meter te doen, zie ik niet zo zitten. Het verwijderen van een verlijmde parketvloer is een fysieke uitdagende klus. Doordat wij al jaren lang werken in het verwijderen van vloeren en professioneel gereedschap hebben, kunnen wij de vloer snel en effectief en voor al zorgvuldig verwijderen. Wij werken op mbasis en niet per gewerkt uur.


Schuurstof moet je dus altijd grondig verwijderen , de schilder gebruik hiervoor een schuiertje. Je kunt het stof ook wegnemen door het af te nemen met warm water en een beetje ammonia (laat schilderwerk dan wel goed drogen). Vaak ligt een parketvloer gespijkerd en verlijmd op spaanplaat die vervolgens weer genageld en verlijmd op een cementdekvloer ligt. Ik moet een oude parketvloer verwijderen die op het beton is geplakt mbv spaanplaat. Het parket zelf verwijderen lukt wel maar het spaanplaat verpulverd en is erg moeilijk te verwijderen (geplakt en gespijkerd!!).


Met een kango zal het wel lukken maar dan kan ik gelijk een nieuwe smeervloer aanbrengen.

Vraag GRATIS en VRIJBLIJVEND offertes aan! Wrap 120-grit schuurpapier rond een schuurblok. Zand de vensterbank om alle resterende verf te verwijderen en glad de spaanplaat bellen gelijk met de rest van de vensterbank. Suck up verf en stof met een winkel vacuüm. Paint een jas van alles-in-één latex primer en verf met een penseel.


Laat de eerste laag droog gedurende tot 4. Bij oudere huizen zijn de vloerdelen in de loop der jaren vaak hol of bol gaan staan. Maak, voor het leggen van laminaat of parket, de kale vloer eerst vlak met spaanplaat. Leg de platen in halfsteens-verband.


Uiteraard verwijderen wij niet alleen spaanplaat , maar elk type vloer met onze Ride-On Vloerstripper. Wilt u ook uw oude vloer laten verwijderen door een professioneel bedrijf op het gebied van vloerbewerking en kunnen wij u helpen? Wil je het verschil zien in hoe snel dezelfde vloer met de sloophamer verwijderd wordt bekijk dit filmpje dan op VloerSterk kanaal. Dan wordt snel duidelijk hoeveel werk het is om deze met de hand te verwijderen.


Deze zal de verf en spaanplaat resten verwijderen en een gladde ondergrond achterlaten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts