woensdag 27 maart 2019

Onderrug ondersteuning

De effectieve manier om lage rugklachten te bestrijden of te voorkomen. Rugbraces, rugkorsetten, rugbandages ter ondersteuning van de wervelkolom! Onze winkel bevat vele modellen zoals de LordoLoc en LumboTrain rugbrace van Bauerfein de Lombacross rug brace van Thuasne en de Push Care rugbrace.


Dan is deze onderrug ondersteuning perfect voor jou! Rugklachten ontstaan vaak door een verkeerde houding. Gekruist elastisch dubbel trekmechanisme voor zwaar werk, voor regelbare compressie.

Niet-rekbare stof over het achterpaneel die is ontworpen om extra ondersteuning te bieden voor de onderrug. Pijn in onderrug tips tegen rugklachten. Een verkeerde houding of te lang zitten bijvoorbeeld. Een ergonomische stoel biedt vaak een goede ondersteuning in de rug. Wilt u van een normale stoel een ergonomische stoel maken?


Ondersteun de complete rug. Maak dan gebruik van een rugkussen voor de stoel. Het rugkussen is een hulpmiddel dat zorgt voor de juiste ondersteuning in de rug, waardoor u minder last krijgt van onderrug klachten.


Dit comfortabele lendenkussen vult de natuurlijke holling van uw onderrug op en geeft een goede ondersteuning voor uw onderrug , de lumbale wervelkolom.

Dit lendenkussen ondersteunt uw onderrug én de zijkant van uw rug (de lendenen). Vandaar de benaming lendekussen. Met dit comfortabele rugkussen voorkomt u rugklachten en rugpijn.


Producten voor ondersteuning van de rug, rugpijn of overbelasting. Rugband voor dames en heren tegen rugklachten en voor een correcte houding. Vertelbare rugbrace, ruggordel, rugbandage ter ondersteuning van de onderrug.


Hierdoor ervaar je een goede ondersteuning en ontlasting van de onderrug. De druk van de brace vangt deels de werking van spieren en gewrichten op. Door een corrigerende rugbrace te gebruiken geef je niet alleen extra ondersteuning aan je rug, een rugbrace zal je bovendien meer vertrouwen geven in je rug.


De Donjoy Porostrap is een onopvallende, lichte rugondersteuning voor acute of subacute pijn in de onderrug. Ideaal om de dagelijkse activiteiten te hervatten na pijn in de onderrug. Body Sculpture Rugsteunband. Deze steun in de rug helpt u een goede houding aan te nemen in. Vaak ontstaan rugklachten wanneer de lendenen te veel belast worden door een verkeerde zithouding.


Omdat iedere rug anders is, is het aan te raden om voor een verstelbare lendensteun te kiezen. Let erop dat u zowel de dikte als de hoogte van de lendensteun kunt verstellen. Van nature heeft uw onderrug een lichte.


Omdat een rugbrace uw houding zal verbeteren, biedt het ondersteuning aan uw rug of onderrug.

Rugbanden worden ook gedragen wanneer er sprake is van spanning in de spieren of wanneer u lage rugpijn ervaart. Deze biedt (vrijwel) geen ondersteuning maar zorgt voor een prettige warmte. Deze therapeutische warmte ontstaat door de toepassing van Angora wol. Dit ventilerende materiaal behoudt de lichaamswarmte. Dankzij de hogere temperatuur van de onderrug , zullen de spieren meer ontspannen en de doorbloeding wat verbeteren.


Werking van rugbraces Bij veel rugklachten is een verkeerde houding of instabiliteit één van de oorzaken. De hoeveelheid ondersteuning kan door middel van de stevige klittenbandsluiting en twee banden worden ingesteld. Een rugbrace zorgt zodoende voor een goede ondersteuning aan de (onder)rug. Voor een hoog draagcomfort is gebruikt gemaakt van extra ventilerende materiaal en een anatomische vorm.


Mede hierdoor kan de rugband tegen rugpijn ook gebruikt worden tijdens werkzaamheden en sport. Tegen rugklachten en voor een correcte houding voor maar €95. Gratis verzending binnen Nederland. Een goede matras biedt de juiste mate van ondersteuning op de juiste plaats. Dan heeft vooral je onderrug extra steun nodig.


Schouders, bekken en billen moeten voldoende kunnen wegzakken in de matras zonder dat de ondersteuning daar minder wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts