woensdag 20 maart 2019

Flexform salontafel

Bestel eenvoudig en snel online. Vindt bij OTTO tijdloze en moderne salontafels! Hier vind je wat jij zoekt! Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen!


De tafels in hun collectie zijn allemaal elegant op hun eigen manier. Het frame van deze salontafel is van metaal, omhuld met leer. Deze tafels zijn verkrijgbaar met een marmeren blad en houten frame. Flexform Fly salontafel Designer Antonio Citterio.


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Ontdek ons unieke woonassortiment online. Maak van jouw huis jouw thuis. Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets.


Salontafels online bestellen. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Feel good pouffe hout (2x) van € 1. Het blad is verkrijgbaar in massief hout of marmer. Simplistische, geometrische lijnen en hoogwaardige materialen kenmerken dit elegante item. Deze salontafel is verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor het een mooi effect geeft verschillende tafels bij elkaar te zetten. De tafelpoten van deze salontafel zijn van massief hout en het blad van hout of marmer. De bladvormige tafelbladen van Norbert Beck’s ontwerp Liliom zijn leverbaar in massief hout, maar ook in gelakte of leren uitvoering om perfect aan te sluiten bij uw zitmeubelen.


Flexform salontafel

De Leolux Piombo salontafel , ontworpen door Wieneke van Gemeren, is veelhoekig. De bijzettafel is in verschillende designs te verkrijgen, met een rond blad of rechthoekig. Bekijk ons unieke assortiment salontafels.


Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Geen lage maar net eens een hoge salontafel met Plain en Vienna die je over de zitbank heen kunt schuiven. Kies je toch voor een klassiekere salontafel , dan heb je nog heel wat stijlvolle opties: de Fly, Jiff en Tris. The Soffio collection of coffee tables, side tables and consoles displays an austere architectural attitude. Een salon kiezen bij feelathome.


Flexform salontafel

The flat metal legs are a hallmark feature of the design. Voor meer informatie over de afmetingen van de Giano kunt u contact opnemen met onze experts, zij helpen u graag verder! Laat je door Homeinspireren! Welkom bij Baden Baden Interior. Dit artikel kunt u gemakkelijk in onze uitgebreide showroom bestellen!


Het losse dienblad waarmee Cabaré is ingelegd kent tevens diverse kleurafwerkingen. Zo is een salontafel te componeren die aansluit op de persoonlijke interieurwensen. Opvallend dankzij het eigenzinnig geplaatste onderstel.


Flexform salontafel

De designer Carlo Colombo plaats de poten niet onder de tafel, maar naast de tafel. Het zijn deze brutale poten die deze tafel een eigen robuust doch vrolijk karakter geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts