donderdag 14 maart 2019

Grondverf op kleur

Profiteer van extra korting op Wijzonol verf en snel thuis geleverd. Grondverf van alle merken op beslist. Tip: gebruik altijd grondverf bij onbehandeld hout.


Wijzonol heeft verschillende soorten grondverven in het assortiment, afhankelijk van de ondergrond die je gaat schilderen. Er zijn grondverven voor op hout, maar bijvoorbeeld ook voor op metaal.

Hierdoor worden oneffenheden opgevuld en hecht de aflakverf beter op het te schilderen oppervlakte. Zo komen vers bepleisterde muren, houten meubels en kozijnen nog beter uit de verf met een goede basislaag. Voor een optimaal resultaat raden wij aan minstens twee lagen grondverf aan te brengen.


Voor welke kleur grondverf ga jij? Wanneer je na bovenstaande informatie een goed overwogen keuze hebt gemaakt met welke grondverf of primer je aan de slag gaat, dan moet je wel nog rekening houden met de grondverf in relatie tot kleur en de aflak. De grondverven worden soms minder nauwkeurig op kleur ingesteld om een maximale dekkracht te verkrijgen.


De ideale keuze voor een duurzaam systeem op waterbasis.

Goed geschikt om daarna af te lakken met een aflak op dezelfde basis. Breng de grondverf aan op bijvoorbeeld kaal hout. Daarnaast kun je er ook op de meeste kunststoffen goed gebruik van maken, waardoor je er meerdere kanten mee op kunt. Wil je door onze Interior Designers twee-wekelijks op de hoogte gehouden met nieuws over de laatste trends en inspiratie?


Ja, ik schrijf me in voor de Home Made By. Ook voor kunststof oppervlakken is er grondverf. Hiervoor geldt hetzelfde als bij een grondverf. Behandel het oppervlak eerst goe breng de primer op , laat het drogen en breng dan pas de lak aan. Niet alle grondverf stinkt.


Bent u op zoek naar de juiste grondverf voor binnen of buiten, maar kunt u geen keuze maken, e-mail ons dan gerust en wij zullen u de juiste grondverf of primer adviseren. Wij hebben deze onderverdeelt in buiten toepassing en binnen toepassing. Dat voorkom je door bij gekleurde verf een flinke scheut van de gekleurde verf door je grondverf te mengen (bij verf voor hout waar je aparte grondverf gebruikt) Bij muurverf, gebruik je eerst een laagje van de allergoedkoopste witte verf gemengd met wat van je uiteindelijke kleur. Ik wil donkerblauw aflakken.


Een grondverf zal altijd een veel betere hechting hebben op kaal kout dan een lakverf. Verder heft een grondverf ook de zuiging op van het hout, vult het beter, droogt het sneller en is het beter schuurbaar. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Waarom gebruik je grondverf op waterbasis? Isolerende grondverf op waterbasis kun je gebruiken voor het schilderen van kaal hout. Als je het hout eerst met grondverf op waterbasis verft heb je een mooie basislaag voor goed schilderwerk. Prijzen zijn inclusief BTW en brengen eventueel verzendkosten met zich mee.


Sigma Multiprimer is een universele primer voor staal en kunststoffen. Deze multiprimer is niet geschikt voor hout. Jouw verfwinkel helpt je op weg!


Deze verf zorgt voor een optimale hechting tussen de ondergrond en de volgende (lak)lagen. En is echt heel erg belangrijk om uw lakverf goed te laten hechten aan de ondergrond. Schuren is ook noodzakelijk, altijd bij elke verfklus op hout. Deze laag geprijsde grondverf heeft een goede dekkende dekking en schuurbaarheid. Geschikt voor binnen en buiten toepassingen.


Deze grondverf op basis van alkyd is geschikt voor vrijwel alle houtsoort. Aankleurbare primers De Artitude collectie draait voor 1 rond de mengmachine. Alle kleuren worden in de winkel gemengd. Zo ook de aankleurbare primers. Ze kunnen op de mengmachine aangekleurd worden in functie van de kleur van de eindlaag.


Bekijk onze kortingen en acties Levering via PostNL bij je thuis of op een afhaalpunt naar keuze. Voor kaal hout moet je altijd een grondverf gebruiken. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts