donderdag 21 maart 2019

Flexa kleuren 2017

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment topmerken. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Kies uit 1producten vanaf € 300.

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Om te laten zien hoe divers Denim Drift is, heeft ons Global Aesthetic Center vier onderliggende thema’s samengestel waarbinnen deze kleur er elke keer weer anders uitziet. Een perfecte weergave van de sfeer van nu: een tijdloze kleur die je veelzijdig kunt toepassen. Denim Drift geeft telkens een andere uitstraling, afhankelijk van hoe je de keur toepast. Life in a new light’ is de overkoepelende trend.


Een nieuwe kijk op het leven. Het vieren van de simpele dingen die het leven de moeite waard maken.

Persoonlijk word ik nou niet zo heel erg enthousiast van deze nogal saaie vlakke kleur grijsblauw… In tegenstelling tot voorafgaande jaren. Ontdek hoe deze prachtige kleur en onze vier complementaire kleurenpaletten kunnen worden gebruikt om jouw huis om te toveren. Spiced Honey is een warme amberkleurige tint, geïnspireerd door de schoonheid van honing. Spiced Honey kan rustgeven gezellig of levendig zijn naargelang van het palet waarmee je het combineert. Zo bestaat Intense helderheid uit energieke kleuren die moeiteloos te combineren zijn.


Eindeloze eenvoud is een palet van neutrale tonen en weet wanneer goed net goed genoeg is. Blauw is de kleur die we elke dag tegenkomen. Dat is een vergrijsd-blauwe kleur die ik persoonlijk heel erg mooi en stoer vind en die ik toevallig ook voor mijn nieuwe logo en huisstijl heb gekozen. Verwacht daarbij Denim ook als interieurstof.


Blauw als functionele kleur waarmee we vanuit de mode, geleerd hebben alles te kunnen mixen. Flexa inspireert, elk jaar weer. WORD CREATIEF Na het kiezen van de kleur , de juiste glansgraad en verf, begint het leuke werk.


De naam verwijst naar de zonsopgang en het licht wat daarmee gepaard gaat. Laat je inspireren door ons grote aanbod topmerken. Jij bepaalt hoe je betaalt.

Vandaag bestel morgen in huis. Wij mengen elke kleur in de gewenste verf naar keuze. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Een zachte, blauwgrijze tint die past bij elke interieurstijl.


Wij kozen enkele items die perfect aansluiten bij de must-have kleur ! Een aangenaam, tijdloos, veelzijdig grijsblauw dat afhankelijk van hoe je het toepast er steeds weer anders uit ziet. Deze zacht blauwe kleur past in ieder interieur. Je kunt de Denim Drift bestellen in muurverf maar ook in lakverf. Zo kun je niet alleen je muren maar ook je meubels in deze kleur verven. De Denim Drift kleurcode is S0.


Kleur van het jaar: Kalmerende en serene kleuren uit de natuur. Er is voor Heart Wood gekozen om je weer in contact te laten komen met de kalmerende en serene kleuren uit de natuur. Een team van specialisten die samen het ColorLab vormen, selecteren de beste en mooiste kleuren.


En wat was dat een feestje! De honingwarme kleur Spiced Honey heeft een ondertoon van amber en is goed te combineren met andere kleuren. Het is een vriendelijke kleur die je een goed gevoel bezorgt en tegelijk ook een kleur die je oppept en energie geeft.


Deze warme, volwassen rozetint is te combineren met allerlei verschillende kleuren , van natuurlijke blauwtinten tot harmonieuze aardetinten. Zo creëer je de stemming die helemaal bij jou past. De kleur straalt optimisme uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts