maandag 4 maart 2019

Grote spiegels op maat

Persoonlijk advies en betrouwbare levering. Onze belofte: een 1 vlekkeloze service! Bekijk onze achterwanden op maat! Groot assortiment spiegels op maat. Uitstekende service en hoge kwaliteit.

Grote spiegel als spiegelwand is mogelijk. Vele toepassingen, zoals als badkamerspiegel, spiegel met verlichting. We hebben geen standaard maten spiegels in ons assortiment. U kunt hier uw eigen spiegel samenstellen, welke wij op elke gewenste maat leveren, en dit ook nog eens tegen discount prijzen. Spiegel op maat bestellen in drie stappen.


Voordelen spiegels op maat. Onze spiegels hebben een ongeëvenaarde weerstand tegen.

Ongeacht of het nu om een kleine of grote spiegel gaat of om een vierkante of ronde spiegel. Wandspiegels - spiegelwanden op maat , voor uw badkamer, woonkamer, hal, fitnessruimte of danszaal. Kleine spiegels , grote spiegels , badkamerspiegels, halspiegels, spiegels met of zonder lijst en spiegelverwarming. Kortom wij maken spiegels op maat. Ook kunt u kiezen voor diverse typen randafwerkingen.


De spiegels worden standaard vierkant of rechthoekig geleverd. Wenst u spiegel op maat in een andere vorm dan kunt u dit altijd per mail aangeven. Op zoek naar een op maat gemaakte. Ook voor extra grote maten. Met onze maatwerk configurator kunt u zelf uw spiegel samenstellen.


Als u een spiegel op maat besteld conform de formaten die wij aanbieden in ons spiegelwinkel dan wordt de spiegel met werkdagen geleverd. Dit kan omdat we het spiegelglas en de lijsten op voorraad hebben. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Alle merken grote spiegel.


U wilt een kleine, grote , ronde, rechthoekige of speciaal gevormde spiegel , met of zonder lijst? Onze specialiteit is maatwerk, wij maken uw spiegel op maat en bezorgen hem bij u thuis.

Offerte maatwerk spiegel aanvragen. Wij bezorgen en plaatsen de grote spiegels door heel Nederlan delen van België en Duitsland. Door middel van facet slijpen wordt er een schuine rand aan de spiegel toegevoegd.


Diverse soorten spiegels kun je op diverse manieren aan de muur bevestigen. Voor alle woonstijlen van weeldering klassiek, Franse elegantie tot sober en tijdloos bieden wij de grootste collectie grote spiegels aan. Een spiegel op maat monteren.


Ook een grote spiegel op maat kunnen wij voor u maken, met veiligheid glas, voor particulieren maar ook voor bedrijven en openbare gelegenheden zoals hotels en restaurants. Je wordt geadviseerd tijdens het samenstellen van je spiegel op maat. Je kan verschillende modellen kiezen, gewenste afmetingen invoeren en verschillende soorten en dikte spiegels kiezen. Bestel online eenvoudig en veilig uw spiegel op maat.


Zowel ronde als rechthoekige spiegels. Direct prijs en binnen werkdagen thuisbezorgd. Op internet gezocht naar een bedrijf wat snel een grote spiegel kon leveren. Uiteindelijk terecht gekomen bij spiegels op maat.


Via de telefoon goed advies gekregen van de eigenaar Jack de Graaf. Een goede prijs en een reële levertijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts