maandag 4 maart 2019

Verticale gordijnen

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!

Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen! Verticale lamellen gordijnen , zijn heel populair als raambekleding. Ze zijn ideaal voor in de huiskamer, in kantoren en in studeer-kamers, omdat juist hier het licht goed gestuurd dient te worden.


Er zijn twee soorten materialen die gebruikt worden voor het produceren van lamellen: Stoffen lamellen. Bijvoorbeeld voor in de huis- en de slaapkamer. Hoe hang je de gordijnen dan op?

Heel eenvoudig met het nieuwe ophangsysteem van IKEA: VIDGA. Met dit systeem creëer je verschillende ophangmogelijkheden voor je rol- en paneelgordijnen. Of het nu aan de wan aan het plafond of op een hoek is - VIDGA is overal eenvoudig te monteren. In tegenstelling tot verticale gordijnen van pvc of stof, is de meest opvallende eigenschap dat het een alles in systeem herbergt dus zowel vitrage als zonwering en lichtregulatie. Hoewel de bekende verticale gordijnen van de systeemstof met elkaar zijn verbonden door gordijnrokken, is dit niet het geval in verticale gordijnsystemen met tule.


De Bossche Tapijtschuur is dé specialist in verticale lamellen. Met verticale lamellen kun je heel goed de lichtinval bepalen en reguleren. Met name voor grote raampartijen is deze vorm van raamdecoratie zeer geschikt.


Ze hebben een strakke en tijdloze uitstraling. Perfect wanneer je van een modern en trendy interieur houdt. Lamellen hangen verticaal , van boven naar beneden.


Doordat de lamellen verticaal hangen kunnen stof en vuil zich niet verzamelen op de lamel. Hierdoor hoef je deze zelden schoon te maken. Laat je verticale lamellen op maat maken of kies voor één. Ook voor lamellen moet je bij Kwantum zijn.


Wij hebben ze namelijk in verschillende maten, kleuren en stijlen.

Past één van onze vele standaardmaten in verticale lamellen niet bij de afmetingen van jouw raam of ramen? Dan kies je gewoon voor lamellen op maat. Bekijk het gehele assortiment gordijnen.


Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Verticale jaloezieën van topkwaliteit De weefsels van onze verticale jaloezieën zijn gemaakt van hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke materialen die het licht en de tand des tijds uitstekend zullen doorstaan. Onze technische stoffen voldoen aan al uw behoeften : antiallergisch, antibacterieel, UV-bestendig, enz.


Standaard maten verticale lamellen In totaal hebben we standaard maten beschikbaar, in diverse breedtes en hoogtes. Grijze ( verticale ) lamellen kopen? Alles voor de inrichting van jouw huis vind je op Marktplaats.


Ook vitrage, rolgordijnen en luxaflex. Doe nu online inspiratie op en bezoek een verkooppunt in de buurt! Gordijnen en lamellen kopen of verkopen doe je via.


Wij verkopen raamdecoratie in alle maten, kleuren en materialen. Als particulier vindt u zeker uw gading tussen ons aanbod verticale en horizontale lamellen, gordijnen , paneelgordijnen, rolgordijnen en plisségordijnen. Bovendien is al onze raamdecoratie hygiënisch en makkelijk te. Dit populaire en ruimtebesparende type raamdecoratie is ideaal voor elk formaat raam. Je kunt het zelfs gebruiken voor vouwdeuren en openslaande deuren.


Het gordijn gaat omhoog doordat de stof om de Somfy motorbuis wordt opgerold. Zo heb jij nog meer controle over de lichtval in jouw huis. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts