dinsdag 12 maart 2019

Muuto dressoir

En met maar liefst drie lades kan je er heel wat rondslingerende troepjes in kwijt. Door het lichte eikenhout van het dressoir lijkt het iedere dag de langste dag. Leuk detail: de lades hebben allemaal een verschillende dikte, wat het Reflect sideboard dressoir een speelse uitstraling geeft. Het hout waarvan de voorkant van het Reflect dressoir is gemaakt heeft verschillende dieptes en rondingen. De hoeken van de afzonderlijke laden buigen naar voren en imiteren de schaduwwerking en de lichtreflecties op het hout.


De achterwand is gefineerd.

Voor 17:bestel morgen in huis. De combinatie van het gelakte staal met warm eikenhout geeft zowel een stoere als sfeervolle uitstraling. Perfect in de woon- of studeerkamer. Het dressoir is gemaakt van massief eiken en gelakt staal. Je kunt voor Enfold kiezen uit verschillende kleuren.


Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires.

Bestel Dressoirs online bij Leen Bakker. Bezorging waar en wanneer je wilt. Zoekt u een mooi dressoir ? Veel kasten, vakken en opbergsystemen hebben we op voorraad of zijn te zien in onze showroom. Onze medewerkers vertellen graag meer over de mogelijkheden in kleur, materialen en afmeting. De kasten van het Deense designmerk worden gekenmerkt door de simplistische, minimalistische uitstraling en functionele opbergmogelijkheden.


Vervaardigd uit hoogwaardige materialen die perfect passen in lichte, moderne interieurs. Het lage dressoir is voorzien van een legbor terwijl het hoge dressoir twee legborden heeft die op de gewenste hoogte geplaatst kunnen worden. Het Reflect sideboard dressoir van het merk muuto is geïnspireerd op het natuurlijke licht van Scandinavië dat zo in jouw interieur reflecteert. Het is tevens ook nog beschikbaar in andere kleuren die ook stijlvol zijn.


Kenmerkend is het Scandinavische design wat vooral terug te zien is in het gebogen hout. Wanneer u kiest voor een laag TV meubel zorgt u er tevens voor dat u het meubel als dressoir kunt gebruiken. Om inspiratie op te doen brengt hij regelmatig een bezoek aan fabrieken. Vergelijk MUUTO Dressoirs online bij LionsHome. Hij werd geprikkeld door industrieel design en wilde deze uitstraling combineren met een ‘homey feeling’.


Het prachtige Enfold Dressoir is het resultaat! De industriële elementen uit de fabrieken komen terug in de Enfold Sideboard kasten. Ontworpen door: Thomas Bentzen.

Door de nauwkeurige vormen van de Reflect reflecteert het licht mooi met het zichtbare houten front. Een dressoir is eigenlijk onmisbaar in een huis. Bij de één staat deze dan ook direct in gang, bij de ander is het dressoir in de woonkamer of slaapkamer terug te vinden. Maar er zijn maar weinig huizen waar geen dressoir staat. Of kies voor een wit dressoir , perfect te combineren binnen diverse woonstijlen.


Heeft u een landelijke inrichting? Dan kunt u het beste terecht bij de Henders en Hazel afdeling. De dressoirs van Trendhopper en XOOON zijn perfect voor een trendy en hip interieur.


Graag een nieuw dressoir kopen, maar bent u er nog niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts