donderdag 28 maart 2019

Flexa kleuren 2016

Flexa kleuren 2016

Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Kies uit 1producten vanaf € 300. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Het is een warm palet, misschien nog iets subtieler dan eerdere paletten. De heldere kleuren uit het palet zijn bijvoorbeeld niet simpel of eenduidig, maar intrigerend. Ik stem ermee in dat ik de gepersonaliseerde nieuwsbrief van Flexa ontvang,.


Ontdek hoe deze prachtige kleur en onze vier complementaire kleurenpaletten kunnen worden gebruikt om jouw huis om te toveren. Waarom is de kleur van het jaar zo belangrijk? Bekijk dan eens deze kleuren ! De kleur van jaar is de leidraad voor vele andere kleuren. Het mooie is dat de experts van Flexa goed kijken naar alle trends en daar een kleur op afstemmen. De naam verwijst naar de zonsopgang en het licht wat daarmee gepaard gaat.


Gekozen door Flexa kleurexperts om het optimisme van nu te weerspiegelen. Spiced Honey is een warme amberkleurige tint, geïnspireerd door de schoonheid van honing. Spiced Honey kan rustgeven gezellig of levendig zijn naargelang van het palet waarmee je het combineert.


JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Flexa geeft kleur aan de wereld en helpt je graag bij het kiezen van de juiste kleur. Klik op de foto om een Flexa Kleurstaal in deze kleur te bestellen. En waarmee is de trendkleur goed te combineren? Geschiedenis Flexa kleuren.


Flexa kleuren 2016

Al jarenlang wordt de kleur van het jaar gekozen door het team van kleurenexperts. Dit is een blauwgroene kleur. Ieder jaar wordt de Flexa kleur van het jaar bepaald. Ook dit jaar zijn Flexa kleurspecialisten, design specialisten en architecten uit het buitenland bij elkaar gekomen om de nieuwe trends te bespreken.


Op Wonenonline informeren we je ieder jaar uitgebreid over de nieuwste Flexa kleuren en de laatste kleurentrends met inspirerende informatie over het ontstaan van de diverse kleurenpaletten en inspirerende tips voor kleur in je interieur. Kleuren met karakter De nieuwe thema’s van Flexa bevatten kleuren die allemaal een eigen karakter hebben en die verkrijgbaar zijn in muurverven, lakken en effectverven. Zo bestaat Intense helderheid uit energieke kleuren die moeiteloos te combineren zijn. Eindeloze eenvoud is een palet van neutrale tonen en weet wanneer goed net goed genoeg is. Ook dit jaar heeft AkzoNobel Aesthetic Center weer gebrainstormd over de trends voor het komende jaar en de kleur van het jaar gekozen.


Laat je inspireren door ons grote aanbod topmerken. Jij bepaalt hoe je betaalt. Vandaag bestel morgen in huis.


En ben je op zoek naar een specifieke andere kleur ? Geen probleem, we kunnen die netjes voor je mengen. Daarvoor gebruiken we de RAL-code waar je naar op zoek bent, zodat je kunt schilderen in de kleur die je voor ogen hebt. Elk jaar komen Flexa Kleurspecialisten van het Flexa ColorLab, internationale design experts en architecten bij elkaar om de nieuwe wereldwijde trends te bespreken. Vervolgens gaan ze aan de slag om deze inzichten te vertalen naar een kleur. Flexa Creations Muurverf is een superieure kwaliteit muurverf voor.


Flexa kleuren 2016

Bij de lancering werd uitgebreid stilgestaan bij de nieuwe kleurtrends en waarom precies deze zachte kleur is verkozen tot dé trendkleur van het jaar. Flexa Pure Lak Zijdeglans is een kras en stootvaste lak voor binnen. Deze verf is uitsluitend geschikt voor binnenshuis gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts